9060XT 16GB - 12600KF ne kadar iyi olur?

Reaksiyon skoru
19
arkadaşlar linkte belirttiğim sistemi, özelleştirip ekran kartını 9060XT yapabiliyoruz fiyatı da gayet iyi oluyor ancak 550W psu olması biraz kafamı karıştırıyor, PSU ne kadar önemli tam bir bilgim yok yani önemli olduğunu biliyorum ancak mesela 650W değil de 550W ne gibi sıkıntılar doğurabilir? Ekstra olarak kasada neler özelleştirilebilir bu fiyat bandında işi bitirmek istiyorum.
Teşekkür eder iyi forumlar dilerim

Gaming gecesi 7500F 9060XT sistem düşüyor bence onu bekleyin. AMD işlemci olarak önünüz açık oluyor. Intel’e max 14. nesil takabiliyorsunuz 600k 700k 900k gibi işlemciler için de B760 orta hallisi bile yetmiyor. AMD yönelmek daha iyi olur

Intel’e max 14. nesil takabiliyorsunuz 600k 700k 900k gibi işlemciler için de B760 orta hallisi bile yetmiyor.
Yeter hocam, AMD'nin çerez işlemcilerine ne anakartlar alınıyor çok lazımmış gibi...
B760, 10k segmentinde bir anakart ile 14900K rahat kullanırsınız darboğaz yemeden.

Yeter hocam, AMD'nin çerez işlemcilerine ne anakartlar alınıyor çok lazımmış gibi...
B760, 10k segmentinde bir anakart ile 14900K rahat kullanırsınız darboğaz yemeden.
İşte 10K civarı bir anakart orta bütçeden biraz çıkıyor bence onu bütçe olarak belirtmem lazımdı haklısınız. O paraya Z790 da alınıyor hatta o daha iyi olur 😄

İşte 10K civarı bir anakart orta bütçeden biraz çıkıyor bence onu bütçe olarak belirtmem lazımdı haklısınız. O paraya Z790 da alınıyor hatta o daha iyi olur 😄
Yani 10k derken o civarlarda demek istedim gerçekten B760 çok iyi anakartlar var 14900K çalıştırabilecek
Gereksiz yüklere sokmadan rahatlıkla kullanırsınız bu modelde mesela.
AMD'de benzer anakartlar bu kadar iyi olmuyorlar çoğunlukla B850'leri düşünürseniz.

En tepesi 11.7k örneğin.

Yani 10k derken o civarlarda demek istedim gerçekten B760 çok iyi anakartlar var 14900K çalıştırabilecek
Gereksiz yüklere sokmadan rahatlıkla kullanırsınız bu modelde mesela.
AMD'de benzer anakartlar bu kadar iyi olmuyorlar çoğunlukla B850'leri düşünürseniz.

En tepesi 11.7k örneğin.
Evet bu attığınız modeller güzel anakartlar. MSI Intel kısmında daha da stabil o da ayrı bir avantaj 👍🏻

Geri