Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 9070 xt 33700 taksit avantaji

shankar1

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,036

Ekler

• 1000000254.webp
    1000000254.webp
    144.4 KB · Hit: 120
Baktım da bazı kartlara 9 taksit bazıları 6 3 felan

rx 9060 XT gelicekmi acaba

world e 6 taksit yapıyor 6 taksit ve üstü varsa 33 veya 38 bin olduğunun bir önemi yok diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx 9060 XT gelicekmi acaba
gelicek mayıs ortalarında sanırsam

Daha çok düşecek umarım.

Maalesef abd nin yaptığı vergilerden dolayı artık üreticiler zam yapacağı için altına artık bu fiyatların çok zor.. 32k ve üstü en dipte olan fiyatlar olur oda şimdilik izleyin pis zamlar geliyor

world e 6 taksit yapıyor 6 taksit ve üstü varsa 33 veya 38 bin olduğunun bir önemi yok diye düşünüyorum

gelicek mayıs ortalarında sanırsam
Kanka bankadan bankaya fark var benim bonusa 3 yapıyor ama bankamin kampanyası ile ben 6 yapabilirim

hiç bir xt ye 30.000 üstü vermeyin, 30000 e bile satıcılar en az 5k kar ediyyor.
En alt modele evet 30 üstü verilmez ama şahsen 32-35k arası nitro+ yada red devil, Asus tuf olursa alınır

Globalde fiyat düşse bile bizim ulkeye yanimasi aylar alır malum tr ekonomisi o yüzden 30 altı fiyatlar hayal
Yok ondan değil firmalar zam arifesine girdi
Abd vergi bindirdikce bindiriyor satıcılar artık zam yapmaya başladı çoğu firmada zam arifesinde yani zaten her türlü ucu bize dokunuyor

Normalde bu olaylar olmasa evet stoklar çoğalınca 31000 felan bulunurdu belki ama daha ineceğini dusunemiyorum (abd olaylarindan dolayı )

Geri