9070 xt kablo erimesi

ayranli_tuz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
böyle bir video gördüm ben lian li 850w edge gold psudan çıkan 450w 12vhpwr kablosu kullanıyordum yani dönüştürücüz tek kablo içime biraz kurt düştü kaliteli midir kablosu

böyle bir video gördüm ben lian li 850w edge gold psudan çıkan 450w 12vhpwr kablosu kullanıyordum yani dönüştürücüz tek kablo içime biraz kurt düştü kaliteli midir kablosu
ilk defa olmuş bu olay böyle korkmaya gerek yok , bana kullanıcı hatası gibi geldi.

Neyin rehberine bakacak hocam kablolama işte her zaman aynı psu ve ekran kartında ki girişlerin iyi oturduğundan emin olun
ondan kastım şu power kablosu falan oluyor ya anakartın ordaki onları bile çok rahat yapmıştı anakartın kılavuzuna bakmadan

ondan kastım şu power kablosu falan oluyor ya anakartın ordaki onları bile çok rahat yapmıştı anakartın kılavuzuna bakmadan
hocam rehbere bakmaya gerek yok standart zaten kablolar

Yazıyor altında hocam yanlışsa da fan güç tuşu v.b. etkiliyor bişi çıkmaz 12v2x6 kablonun iyi oturduğundan emin olun yeterli. Eğer hatayı yaşayan arkadaşla aynı ekran kartına sahipseniz bir bakabilirsiniz konnektörlere belki kullanılan componentler hatalı da olabilir ama sanmıyorum

Yazıyor altında hocam yanlışsa da fan güç tuşu v.b. etkiliyor bişi çıkmaz 12v2x6 kablonun iyi oturduğundan emin olun yeterli. Eğer hatayı yaşayan arkadaşla aynı ekran kartına sahipseniz bir bakabilirsiniz konnektörlere belki kullanılan componentler hatalı da olabilir ama sanmıyorum
aynı değil videodaki nitro modeli var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi içini açıp mavi kısım tamamen oturulmuş mu diye bakayım bari bir de bükülme açısına nerden büküldüğüne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657
Üyeler
184,037
Son üye
Et04
Geri