ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 402
ilk defa olmuş bu olay böyle korkmaya gerek yok , bana kullanıcı hatası gibi geldi.böyle bir video gördüm ben lian li 850w edge gold psudan çıkan 450w 12vhpwr kablosu kullanıyordum yani dönüştürücüz tek kablo içime biraz kurt düştü kaliteli midir kablosu
montajı yaptırdığım adam kablolamayı bile rehbere bakmadan halletmişti 330w çekiyor bi sorun yok gibi duruyoilk defa olmuş bu olay böyle korkmaya gerek yok , bana kullanıcı hatası gibi geldi.
Neyin rehberine bakacak hocam kablolama işte her zaman aynı psu ve ekran kartında ki girişlerin iyi oturduğundan emin olunmontajı yaptırdığım adam kablolamayı bile rehbere bakmadan halletmişti 330w çekiyor bi sorun yok gibi duruyo
ondan kastım şu power kablosu falan oluyor ya anakartın ordaki onları bile çok rahat yapmıştı anakartın kılavuzuna bakmadanNeyin rehberine bakacak hocam kablolama işte her zaman aynı psu ve ekran kartında ki girişlerin iyi oturduğundan emin olun
hocam rehbere bakmaya gerek yok standart zaten kablolarondan kastım şu power kablosu falan oluyor ya anakartın ordaki onları bile çok rahat yapmıştı anakartın kılavuzuna bakmadan
Yazıyor altında hocam yanlışsa da fan güç tuşu v.b. etkiliyor bişi çıkmaz 12v2x6 kablonun iyi oturduğundan emin olun yeterli. Eğer hatayı yaşayan arkadaşla aynı ekran kartına sahipseniz bir bakabilirsiniz konnektörlere belki kullanılan componentler hatalı da olabilir ama sanmıyorumondan kastım şu power kablosu falan oluyor ya anakartın ordaki onları bile çok rahat yapmıştı anakartın kılavuzuna bakmadan
aynı değil videodaki nitro modeli varYazıyor altında hocam yanlışsa da fan güç tuşu v.b. etkiliyor bişi çıkmaz 12v2x6 kablonun iyi oturduğundan emin olun yeterli. Eğer hatayı yaşayan arkadaşla aynı ekran kartına sahipseniz bir bakabilirsiniz konnektörlere belki kullanılan componentler hatalı da olabilir ama sanmıyorum