39.999 olacak büyük ihtimalle ki zaten forumları takip ediyorlar nabza göre fiyat girecekler de benim merak ettiğim bunlara gelişi kaç para.Şu an 38.999 mu 39.000 mi yazsak daha güzel görünür diye düşünüyorlardır.
600 dolar artı vergiler üretici payı ve satıcı payı ile kaça geliyor acaba39.999 olacak büyük ihtimalle ki zaten forumları takip ediyorlar nabza göre fiyat girecekler de benim merak ettiğim bunlara gelişi kaç para.
550 usd bir ürün bunlara gelişi 300 usd filan çünkü 550 dolar retail satışı olan ürün sonuçta vergi dahil fiyat vergi ve kar hariç net 300 usd ve özel anlaşma ile 280 usd ye kadar alabiliyorlar39.999 olacak büyük ihtimalle ki zaten forumları takip ediyorlar nabza göre fiyat girecekler de benim merak ettiğim bunlara gelişi kaç para.
Kesinlikle detaylı bir şekilde baktım. 9070xt çok güç çekiyor ama %20 civarı daha fazla performans veriyor. 7800xt alıcaktım yaza doğru 9070 20k gibi bir fiyata bulunursa onu alırım.9070in amacı 9070 satmak değil de insanları 9070xtye yönlendirmek gibi duruyor zaten büyük ihtimalle 2 3 aya düşürecekler fiyatı amd tarafında msrp olarak
550 usd bir ürün bunlara gelişi 300 usd filan çünkü 550 dolar retail satışı olan ürün sonuçta vergi dahil fiyat vergi ve kar hariç net 300 usd ve özel anlaşma ile 280 usd ye kadar alabiliyorlar
hocam konu açıldı yeni bir arkadaş incehesap in data mining yapmış fiyatalr korkutucuKesinlikle detaylı bir şekilde baktım. 9070xt çok güç çekiyor ama %20 civarı daha fazla performans veriyor. 7800xt alıcaktım yaza doğru 9070 20k gibi bir fiyata bulunursa onu alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimse almasa zaten düşürürler ama bol bol alıcakalrı için firmanın işine gelir.
Ahahahha o fiyatlara amd kart mı alınırhocam konu açıldı yeni bir arkadaş incehesap in data mining yapmış fiyatalr korkutucu
RX9070 ve RX9070XT Fiyatları
Merhabalar, incehesap.com un kaynak kodlarında google meta kısmında çıkış fiyatları olacağını düşündüğüm fiyatlarla karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istedim, beklentilerinizi karşıladı mı? RX9070 için en düşük fiyat 37k RX9070XT için de 43k görünüyor, benim tahminim bu fiyatlar üzerinden yine...forum.donanimarsivi.com
Çok daha mantıklı olur ray tracing performansı 2 ye katlıyor ve fsr4 te var kesinlikle tercih sebebi ayrica h264 müydü neydi o da baya iyi duruyor 7800xt tercih fikri bile değil benceKesinlikle detaylı bir şekilde baktım. 9070xt çok güç çekiyor ama %20 civarı daha fazla performans veriyor. 7800xt alıcaktım yaza doğru 9070 20k gibi bir fiyata bulunursa onu alırım.
Üzücü ama böyle maalesef. Ki nitro + üst kategori bi model böyle olması çok muhtemelVerdiğin fiyat farkıyla konsol, ekran kartı alıyorsun, bu nasıl bir fiyat aralığı yiğidim.
9070xt Asus AP201 kasaya sığar mı ?
Bu ekran kartının ölçüleri nedir niye ben Google da bulamıyorum