5070ti li sistemin görüntüsünü at bakalımYardımcı olur musunuz
5070ti li sistemin görüntüsünü at bakalımYardımcı olur musunuz
neyi destekliyor yeni bir şey mihocam senin kartta destekliyor yap istersen
sen her türlü güncelle milattan önce kalma bu
yani 7000 serisine bir performans artışı gelmişmidir bilemiyorum ama istersen son sürüm driveri indirebilirsin yanineyi destekliyor yeni bir şey mi
2x düz fg değil mi zatenValla ben hogwarts legacy de 2x de oynuyorum 200fps e sabitledim hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar
bazen bişr güncelleme geliyor daha düşüyor stabilize falan gidiyorrsen her türlü güncelle milattan önce kalma buen azından 25.3.1 geç
ben dün güncelledim 7800xt var bende de tek sorun cb2077 de mavi ekran yiyorum xd 40 saat oynadım dün ilk defa yedim bilinen sorunlarda yazıyormuş performansta bir fark olmadı 25.3.1 den geçtim.bazen bişr güncelleme geliyor daha düşüyor stabilize falan gidiyorr
Donanım arşivi sistem gamegarajdaki5070ti li sistemin görüntüsünü at bakalım
yaptığın özelleştirmelerin ekran görüntüsünü atarmısınDonanım arşivi sistem gamegarajdaki
İlk önce oyunu 60-70 fps civarı olması gerekiyor altındada kullanırsın fakat akıcı olmuyor en azından ben deneğimde akıcı deneyim yaşayamadım görüntüde bozulma oluyor ve yer yer yırtılmalar oluyor ve şuan l9070XT ye gelen driver güncellemesi ile performansı bazı oyunlarda %18 e kadar artmış.Harbiden sorunları nedir ? Yakın fiyatta olursa 9070xt yerine 5070ti seçecem çünkü
25.6.1 şuan bende kontrol ettim son sürüm güncel olan 25.6.3 henüz gelmedi demek ki asus tuf 9070xt varUygulamadan bak. Attığım videoda güncelleme ismi yazıyor yorumda