9070 XT vs Rtx 5080 almalıyım

efesu

80+
Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar merhaba acil yardım son konum başka açmayacağım çok kararsızım. 9070 XT yi iade edebiliyorum son 5 günüm 5080 alayım mı vatanda %10 indirim var 4k çözünürlükte sadece oyun ilerde elden çıkarırken de düşünüyorum ne dersiniz acil yardım

Ilerde satarken nvdia daha iyi para ediyor ve daha kolay satilir ama amd de daha ucuza daha cok performans verir secim senin birde arada epey bir fiyat farki da olacak

ikisi kıyaslanamaz zaten 9070xt rakibi 5070ti.Senin bütçene bağlı.Bence buraya sorucağına birkaç video izlesen ne istediğini bildikten sonra kendin daha sağlıklı bir seçim yapabilirsin.

ikisi kıyaslanamaz zaten 9070xt rakibi 5070ti.Senin bütçene bağlı.Bence buraya sorucağına birkaç video izlesen ne istediğini bildikten sonra kendin daha sağlıklı bir seçim yapabilirsin.
Dostum video izledim ama sağlıklı bir sonuç alamadım bazen iyi sonuç veriyor bazense kötü her ikiside

5080 al bütçe sorunun yoksa. 1 psikolojik olarak kafan rahat eder. Anladığım kadarıyla 5080 istiyorsun. Frame gen vb teknolojisi var. Bu açıdan daha iyi. Bir de ikinci eli aynı iPhone gibi değerli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,835
Üyeler
189,165
Son üye
Essekavcisi
Geri