9070 XT'li Bilgisayar Parça Tavsiyesi

Bir arkadaş kule tipi soğutucu ile kullanıyor hocam gayet memnun aslında. Kullandığı kule tipinde 4 bakır boru var ben 6 veyahut 7'li tercih etmeyi düşünüyorum.

Güvenilir marka olması için XPG veyahut Corsair tercih edeceğim gibi duruyor, güvenilir diyorsanız bunları da inceleyeyim.
evet thull iyi bir markadır kullanan kişiler de sorunsuz kullandılar

9070XT hakkında çok sorun şikayet vardi. Düzeldi mi arkadaşlar? Bu karta bir talep var baya

O zaman çok iyi gözüm hep bu soğutucudaydı. Pişman etmeyeceğine de eminim 6 bakır boruyla.
Bende phantom sprit var muhteşem o kadara gerek yok ama sanırım 2k geçti onların fiyatları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YouTube da videolari 4K ya çekince ekran gidiyordu. Driver yazılımı hataliydi. Stabil çalışmıyordu kart
Bilmiyorum ama düzelecek şeyler onalr

Bende phantom sprit var muhteşem o kadara gerek yok ama sanırım 2k geçti onların fiyatları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum ama düzelecek şeyler onalr
Valla aralarında 500 lira fark var daha sağlam olsun diye phantom spirit de tercih edebilirim bu anakartta kapatmayacaksa ramleri.

YouTube da videolari 4K ya çekince ekran gidiyordu. Driver yazılımı hataliydi. Stabil çalışmıyordu kart
Driver sorunu şu an ki güncel harici sorun yoktu , stabil çalışıyor problem yok , 25.10.2 de sorun çeken insan bol yine ama 25.9.2 stabil sorunsuz. (driver sürümü)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri