Neler Yeni

9070 XT'li SİSTEM YARDIM

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Yunus Emre Uzun
Haklısınız fakat montaj vs bilmiyorum pek ne yapabiliriz? :D
hocam montaj zevkli bayağı aslında tanıdık varsa beraber yaparsanız falan zevkli olur bi düşünün derim hem kendi parçalarınız seçmek çok daha iyi oluyor böyle tektek toplamada

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Yunus Emre Uzun

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
efe araci
@jombo hocam sanki birkaç parçadan kısıp 5070ti zorlanabilir mi ?
9070XT 5070Tİ den daha güçlü bir kart saf güçte eğer arkadaşın amacı oyun ise daha iyi olur iş yapacaksa ana kartan vb kısılarak 5070 Tİ geçilebilir
hocam şöyle hemen hemen aynısını topladım tek problem kasa çok kötü ve çok iyi kasalar var ortası yok
360mm sıvı soğutucu desteği olan kasa almaya kalkışınca kafadan 5-6k gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

asus a21 plus var 4k ya ama oda beyaz :D.

Codee1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert Kırkaya
9070XT 5070Tİ den daha güçlü bir kart saf güçte eğer arkadaşın amacı oyun ise daha iyi olur iş yapacaksa ana kartan vb kısılarak 5070 Tİ geçilebilir
hocam şöyle hemen hemen aynısını topladım tek problem kasa çok kötü ve çok iyi kasalar var ortası yok
Elinize sağlık hocam eğer attığınız siteden toplarsam bir şekilde kasayı halletmeye çalışacağım.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
efe araci

Codee1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert Kırkaya

asus a21 plus var 4k ya ama oda beyaz :D.
Beyaz olsun sorun olmaz :D

hocam bu arada kasasız 96k tutuyor üzücü olan bu :D
evet farkettim.. Ben önce tek tek toplayabilir miyim diye bir bakacağım. Ona göre karar vereceğim :D

hocam bu arada kasasız 96k tutuyor üzücü olan bu :D
Eğer A21 plus bu sisteme uyuyorsa bütçeyi zorlarız gerekirse :D

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
efe araci

evet farkettim.. Ben önce tek tek toplayabilir miyim diye bir bakacağım. Ona göre karar vereceğim :D
eğer macera seviyorsanız bir çılgınlık yapıp kendiniz montajlayabilirsiniz bende işe yaradı :D bir yerden başlamak lazım hocam insanlara güven olmuyor montajı öğrenip kendin söküp takman hep daha iyi olur temizletirken parçam çalınır mı korkusu falan oluşmaz.

Eğer A21 plus bu sisteme uyuyorsa bütçeyi zorlarız gerekirse :D
360mm radyatör desteği var hocam işte dediğim gibi tek sorun beyaz olması eğer sizde boya varsa siyaha boyamak çok ta kötü fikir olmaz :kekw:

Codee1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert Kırkaya
eğer macera seviyorsanız bir çılgınlık yapıp kendiniz montajlayabilirsiniz bende işe yaradı :D bir yerden başlamak lazım hocam insanlara güven olmuyor montajı öğrenip kendin söküp takman hep daha iyi olur temizletirken parçam çalınır mı korkusu falan oluşmaz.

360mm radyatör desteği var hocam işte dediğim gibi tek sorun beyaz olması eğer sizde boya varsa siyaha boyamak çok ta kötü fikir olmaz :kekw:
Montajda en büyük korkum kablolama ve windows vs kurulumu..

Çok renk takıntım yok benim ya sıkıntı olmaz gibi :D

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
efe araci
Montajda en büyük korkum kablolama ve windows vs kurulumu..

Çok renk takıntım yok benim ya sıkıntı olmaz gibi :D
windows kurulumu en basiti kablolamadan ben de çok tırsıyordum da adamlar öyle bir hale getirmiş ki 6 yaşında çocuk bile kablolama yapabiliyor artık :D kablo oturunca takır tukur ses çıkarıyor yanlış takmaya kalkışınca takılmıyor falan :D

Codee1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert Kırkaya
windows kurulumu en basiti kablolamadan ben de çok tırsıyordum da adamlar öyle bir hale getirmiş ki 6 yaşında çocuk bile kablolama yapabiliyor artık :D kablo oturunca takır tukur ses çıkarıyor yanlış takmaya kalkışınca takılmıyor falan :D
Tamamdır hocam elimden geleni yapacağım çok sağ olun zaman ayırdığınız için. Acaba bir sorum olursa size yazabilir miyim arada?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,326
Üyeler
171,741
Son üye
efepresso
Top Bottom