- Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısınız fakat montaj vs bilmiyorum pek ne yapabiliriz?hocam tek siteden tek tek toplamak çok mantıksız oluyor tek site şartı varsa hazır sistem bakılmalıjombo hocam elinize sağlık güzel sistem olmuş
![]()
Haklısınız fakat montaj vs bilmiyorum pek ne yapabiliriz?hocam tek siteden tek tek toplamak çok mantıksız oluyor tek site şartı varsa hazır sistem bakılmalıjombo hocam elinize sağlık güzel sistem olmuş
![]()
hocam montaj zevkli bayağı aslında tanıdık varsa beraber yaparsanız falan zevkli olur bi düşünün derim hem kendi parçalarınız seçmek çok daha iyi oluyor böyle tektek toplamadaHaklısınız fakat montaj vs bilmiyorum pek ne yapabiliriz?![]()
Tamamdır dediğiniz gibi yapmaya çalışacağımhocam montaj zevkli bayağı aslında tanıdık varsa beraber yaparsanız falan zevkli olur bi düşünün derim hem kendi parçalarınız seçmek çok daha iyi oluyor böyle tektek toplamada
@jombo hocam sanki birkaç parçadan kısıp 5070ti zorlanabilir mi ?Tamamdır dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım![]()
9070XT 5070Tİ den daha güçlü bir kart saf güçte eğer arkadaşın amacı oyun ise daha iyi olur iş yapacaksa ana kartan vb kısılarak 5070 Tİ geçilebilir@jombo hocam sanki birkaç parçadan kısıp 5070ti zorlanabilir mi ?
Elinize sağlık hocam eğer attığınız siteden toplarsam bir şekilde kasayı halletmeye çalışacağım.9070XT 5070Tİ den daha güçlü bir kart saf güçte eğer arkadaşın amacı oyun ise daha iyi olur iş yapacaksa ana kartan vb kısılarak 5070 Tİ geçilebilir
hocam şöyle hemen hemen aynısını topladım tek problem kasa çok kötü ve çok iyi kasalar var ortası yok![]()
Teknoloji - Bilişim - Online I Tebilon, Oyun Oynuyorsan yerin burası !
Hazır sistemler, PC Toplama, Gaming Bilgisayar, Ekran kartı, Gaming monitör, Gaming Kulaklık, Gaming Mouse ürünleri uygun fiyatlarla Tebilon'da!www.tebilon.com
360mm sıvı soğutucu desteği olan kasa almaya kalkışınca kafadan 5-6k gidiyor.
hocam bu arada kasasız 96k tutuyor üzücü olan buElinize sağlık hocam eğer attığınız siteden toplarsam bir şekilde kasayı halletmeye çalışacağım.
Beyaz olsun sorun olmaz9070XT 5070Tİ den daha güçlü bir kart saf güçte eğer arkadaşın amacı oyun ise daha iyi olur iş yapacaksa ana kartan vb kısılarak 5070 Tİ geçilebilir
hocam şöyle hemen hemen aynısını topladım tek problem kasa çok kötü ve çok iyi kasalar var ortası yok![]()
Teknoloji - Bilişim - Online I Tebilon, Oyun Oynuyorsan yerin burası !
Hazır sistemler, PC Toplama, Gaming Bilgisayar, Ekran kartı, Gaming monitör, Gaming Kulaklık, Gaming Mouse ürünleri uygun fiyatlarla Tebilon'da!www.tebilon.com
360mm sıvı soğutucu desteği olan kasa almaya kalkışınca kafadan 5-6k gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus a21 plus var 4k ya ama oda beyaz.
evet farkettim.. Ben önce tek tek toplayabilir miyim diye bir bakacağım. Ona göre karar vereceğimhocam bu arada kasasız 96k tutuyor üzücü olan bu![]()
Eğer A21 plus bu sisteme uyuyorsa bütçeyi zorlarız gerekirsehocam bu arada kasasız 96k tutuyor üzücü olan bu![]()
eğer macera seviyorsanız bir çılgınlık yapıp kendiniz montajlayabilirsiniz bende işe yaradıBeyaz olsun sorun olmaz
evet farkettim.. Ben önce tek tek toplayabilir miyim diye bir bakacağım. Ona göre karar vereceğim![]()
360mm radyatör desteği var hocam işte dediğim gibi tek sorun beyaz olması eğer sizde boya varsa siyaha boyamak çok ta kötü fikir olmazBeyaz olsun sorun olmaz
evet farkettim.. Ben önce tek tek toplayabilir miyim diye bir bakacağım. Ona göre karar vereceğim
Eğer A21 plus bu sisteme uyuyorsa bütçeyi zorlarız gerekirse![]()
Montajda en büyük korkum kablolama ve windows vs kurulumu..eğer macera seviyorsanız bir çılgınlık yapıp kendiniz montajlayabilirsiniz bende işe yaradıbir yerden başlamak lazım hocam insanlara güven olmuyor montajı öğrenip kendin söküp takman hep daha iyi olur temizletirken parçam çalınır mı korkusu falan oluşmaz.
360mm radyatör desteği var hocam işte dediğim gibi tek sorun beyaz olması eğer sizde boya varsa siyaha boyamak çok ta kötü fikir olmaz![]()
Çok renk takıntım yok benim ya sıkıntı olmaz gibieğer macera seviyorsanız bir çılgınlık yapıp kendiniz montajlayabilirsiniz bende işe yaradıbir yerden başlamak lazım hocam insanlara güven olmuyor montajı öğrenip kendin söküp takman hep daha iyi olur temizletirken parçam çalınır mı korkusu falan oluşmaz.
360mm radyatör desteği var hocam işte dediğim gibi tek sorun beyaz olması eğer sizde boya varsa siyaha boyamak çok ta kötü fikir olmaz![]()
windows kurulumu en basiti kablolamadan ben de çok tırsıyordum da adamlar öyle bir hale getirmiş ki 6 yaşında çocuk bile kablolama yapabiliyor artıkMontajda en büyük korkum kablolama ve windows vs kurulumu..
Çok renk takıntım yok benim ya sıkıntı olmaz gibi![]()
Tamamdır hocam elimden geleni yapacağım çok sağ olun zaman ayırdığınız için. Acaba bir sorum olursa size yazabilir miyim arada?windows kurulumu en basiti kablolamadan ben de çok tırsıyordum da adamlar öyle bir hale getirmiş ki 6 yaşında çocuk bile kablolama yapabiliyor artıkkablo oturunca takır tukur ses çıkarıyor yanlış takmaya kalkışınca takılmıyor falan
![]()