Ozan GÜNER
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 399
Değerler kötü durmuyor hocam sorun yok gibi6 saatlik aktif Kcd2 ultra ayarlarda pc yi kapatmadan önce çektim. Sıcaklık değerleri çok mu yüksek. 3 gün önce hava 40 dereceyken de böyleydi dün gece 23 dereceyken de aynı daha serinlemesini beklerdim.
Teşekkürler hocam. Hava sıcaklığının etkilememesi tuhafıma gittiDeğerler kötü durmuyor hocam sorun yok gibi![]()
Kartın değerleri iyiyse çokta takmaya gerek yok gibiTeşekkürler hocam. Hava sıcaklığının etkilememesi tuhafıma gitti
Hocam sıcaklık aynıdır ama fan devirleri daha düşüktür belki. Sıcaklıklar normal. Güle güle kullanın.6 saatlik aktif Kcd2 ultra ayarlarda pc yi kapatmadan önce çektim. Sıcaklık değerleri çok mu yüksek. 3 gün önce hava 40 dereceyken de böyleydi dün gece 23 dereceyken de aynı daha serinlemesini beklerdim.
Teşekkürler hocam. Hotspot 75 düşürebilsem rahatlayacağımHocam sıcaklık aynıdır ama fan devirleri daha düşüktür belki. Sıcaklıklar normal. Güle güle kullanın.
Undervolt ayarları vardır illa hocam bir bakının.Teşekkürler hocam. Hotspot 75 düşürebilsem rahatlayacağım
1 2 video görmüştüm evet uygulamaya çalışayim hocam teşekkürlerUndervolt ayarları vardır illa hocam bir bakının.