inşallah gelir ozaman benim 3090 ti uçar bi 5sene kart degiştirmemmfg 4000 e gelme durumu olabilir beki
3000 e gelimi bilmiyorum ama mfg şu sekilde nvdia dlss yi artık tensor çekirdekleri üzerinden oluşturdugu için belki ileride gelebilir mfg 4000 e gelir fg destekledigi için ama net bir şey yokinşallah gelir ozaman benim 3090 ti uçar bi 5sene kart degiştirmem
Amd'de mfg'nin karşılığı yokmuydu?3000 e gelimi bilmiyorum ama mfg şu sekilde nvdia dlss yi artık tensor çekirdekleri üzerinden oluşturdugu için belki ileride gelebilir mfg 4000 e gelir fg destekledigi için ama net bir şey yok
eski kartlara performans konusunda birşeyler gelicek diye duymuşmuş şuan fsr3.1 bile güzel fps attırıyor 2k da şuan benim kullandıgım kartta "Yepyeni NVIDIA Ampere mimarisi, nihai oyun deneyimini yaşatmak için daha yüksek bir net veri akışına olanak tanıyan 2.nesil Ray Tracing çekirdekleri ve 3.nesil Tensor çekirdeklerine sahip." diye bir ibare var her 3000 kartta varmı yoksa sadece üst segment kartlardamı var bilemiycem3000 e gelimi bilmiyorum ama mfg şu sekilde nvdia dlss yi artık tensor çekirdekleri üzerinden oluşturdugu için belki ileride gelebilir mfg 4000 e gelir fg destekledigi için ama net bir şey yok
fsr 3.1 var ben aktif kullanıyorum güzel fps arttıyorAmd'de mfg'nin karşılığı yokmuydu?
Fsr dlss karşılığı değilmiydi?eski kartlara performans konusunda birşeyler gelicek diye duymuşmuş şuan fsr3.1 bile güzel fps attırıyor 2k da şuan benim kullandıgım kartta "Yepyeni NVIDIA Ampere mimarisi, nihai oyun deneyimini yaşatmak için daha yüksek bir net veri akışına olanak tanıyan 2.nesil Ray Tracing çekirdekleri ve 3.nesil Tensor çekirdeklerine sahip." diye bir ibare var her 3000 kartta varmı yoksa sadece üst segment kartlardamı var bilemiycem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fsr 3.1 var ben aktif kullanıyorum güzel fps arttıyor
evet karşılıgıFsr dlss karşılığı değilmiydi?
3090ti ikinci elde 25k bandına satılıyor arada aklıma benim 7800 ü satıp 3090ti çakmak gelmiyor değileski kartlara performans konusunda birşeyler gelicek diye duymuşmuş şuan fsr3.1 bile güzel fps attırıyor 2k da şuan benim kullandıgım kartta "Yepyeni NVIDIA Ampere mimarisi, nihai oyun deneyimini yaşatmak için daha yüksek bir net veri akışına olanak tanıyan 2.nesil Ray Tracing çekirdekleri ve 3.nesil Tensor çekirdeklerine sahip." diye bir ibare var her 3000 kartta varmı yoksa sadece üst segment kartlardamı var bilemiycem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fsr 3.1 var ben aktif kullanıyorum güzel fps arttıyor
Evet redstone muazzam duruyor.amd de mfg karşılıgı şuan yok ama amd ugraşıyor şuan nvdia nın rr karşılıgı oalrak redstone getiriyorlar
sarı site dolap letgo falan hiçbirinde 3090 ti yok kimse satmıyor sadece 1 tane var oda 40k istiyor3090ti ikinci elde 25k bandına satılıyor arada aklıma benim 7800 ü satıp 3090ti çakmak gelmiyor değil
geçen gördüğüm 3090 dı o zaman yanlış görmüş olabilirim ama insanın aklını çelmiyor değilsarı site dolap letgo falan hiçbirinde 3090 ti yok kimse satmıyor sadece 1 tane var oda 40k istiyor