Yardım 9070xt için İşlemci önerisi

9060xt de olabilir varsa öneriniz alayım arkadaşlar, bu konuda yardıma ihityacım olmasa size sormazdım zaten

50K bütçe varsa güzel F/p hazır kasalar geliyor RTX 5070 li onları takip edebilirsin.

7500f ve duz 9070 al hangi cozunurlukte kullanacaksin?
Oyun icin aliyorsan islemciye abanip karttan kismak sacmalik, oyunu islemci mi oynatacak
sıklıkla cs pubg ve rust oynuyorum o sebeple işlemci sağlam olsun istedim. Abdullah abi dünki videosunda 9070 in ekran kartları arasından en kötü fiyatlanmaya sahip olduğunu söyledi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50K bütçe varsa güzel F/p hazır kasalar geliyor RTX 5070 li onları takip edebilirsin.
Var mı bilginiz şuan hazırda olan ya da yakın zamanda gelicek bir sistem?

sıklıkla cs pubg ve rust oynuyorum o sebeple işlemci sağlam olsun istedim. Abdullah abi dünki videosunda 9070 in ekran kartları arasından en kötü fiyatlanmaya sahip olduğunu söyledi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var mı bilginiz şuan hazırda olan ya da yakın zamanda gelicek bir sistem?
Senin isteklerini kesinlikle bütçe dahilinde 7800X3D karşılıyor. Yanına da dediğiniz gibi 9060 XT felan sıkıştırırsanız tertemiz Full HD iyi bir sisteminiz olur. Burada N11 biraz avantajlı oluyor, taksit konusunda durumunuzu bilmemekle beraber, 3 taksit imkanı sunması size yeterli ise N11'de piyasadan 500-1000 TL gibi ucuz olabilir. Satıcılara dikkat etmek lazım sadece.

A
Senin isteklerini kesinlikle bütçe dahilinde 7800X3D karşılıyor. Yanına da dediğiniz gibi 9060 XT felan sıkıştırırsanız tertemiz Full HD iyi bir sisteminiz olur. Burada N11 biraz avantajlı oluyor, taksit konusunda durumunuzu bilmemekle beraber, 3 taksit imkanı sunması size yeterli ise N11'de piyasadan 500-1000 TL gibi ucuz olabilir. Satıcılara dikkat etmek lazım sadece.
Anladım ilginiz için çok teşekkürler. Benimde düşüncem o şekilde şuanlık fakat diğer sistem parçalarını daha belirliyemedim. Diğer parçalar için bir öneride bulunabilirmisiniz? Taksit durumu için 6-9 ay olması gerekiyor o sebeple parçaları tek tek araştırıp karşılaştıracağım.

Geri