9070XT için PSU Önerisi

Genzzo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
327
Ekran kartı: 6700 XT.
İşlemci: i5 12400F.
Anakart: MSI Pro B660M-A Wi-Fi
RAM: 2 X 8 / 3600 MHz.
PSU: High Power 600W 80+ Gold

Sistemi 2K'da kullanıyorum. ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC modelini satın aldım. Yazdan sonra işlemci anakart ram güncellemesi yapabilirim ama şimdilik ekran kartını satın aldım. PSU konusunda yetersiz gelebilir deniyor ama PSU'mun rahatça 550W verebildiğini düşünüyorum. Çokta bilgili olmamakla beraber böyle bir düşünceye sahibim ama güncellemek şart denirse mecbur güncelleyeceğim. 20% güç limiti düşürüp, PSU ile idare edersin diyenler oldu ama ben bu ekran kartından 2K için güncel sistemimle iyi bir performans almak istiyorum. Söylediklerim minvalinde PSU almalı mıyım almamalı mıyım, alacaksam önerilerinizi bekliyorum. F/P ürün arıyorum, zamanında yukarıdaki PSU'mda fazla fiyat vermeden yakaladığım performans tarzında.

Senin psu'nun tam modeli neydi bu arada? Kutusu veya garanti belgesi vs yok mu?
Desktop Screenshot 2025.05.27 - 13.05.10.26.webp

Ekran kartı: 6700 XT.
İşlemci: i5 12400F.
Anakart: MSI Pro B660M-A Wi-Fi
RAM: 2 X 8 / 3600 MHz.
PSU: High Power 600W 80+ Gold

Sistemi 2K'da kullanıyorum. ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC modelini satın aldım. Yazdan sonra işlemci anakart ram güncellemesi yapabilirim ama şimdilik ekran kartını satın aldım. PSU konusunda yetersiz gelebilir deniyor ama PSU'mun rahatça 550W verebildiğini düşünüyorum. Çokta bilgili olmamakla beraber böyle bir düşünceye sahibim ama güncellemek şart denirse mecbur güncelleyeceğim. 20% güç limiti düşürüp, PSU ile idare edersin diyenler oldu ama ben bu ekran kartından 2K için güncel sistemimle iyi bir performans almak istiyorum. Söylediklerim minvalinde PSU almalı mıyım almamalı mıyım, alacaksam önerilerinizi bekliyorum. F/P ürün arıyorum, zamanında yukarıdaki PSU'mda fazla fiyat vermeden yakaladığım performans tarzında.
Hocam 2k da besleyebilir mi geri dönüşlerinizi bekliyorum psu önerisi olarakta fsp vita lara bakabilirsiniz

Senin psu'ya bakayım. 12v kanalından kaç watt verdiğini bulursam daha iyi bir fikir alabiliriz. Dediğim forumda konuyu açıp etiketledin mi?

İkisinde de 600w kayıpsız veriyormuş.
@andarhan Hocam sizi konuya davet etmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 2k da besleyebilir mi geri dönüşlerinizi bekliyorum psu önerisi olarakta fsp vita lara bakabilirsiniz
Neyden bahsettiğinizi pek anlayamadım hocam.

1200w Enermax psu

@andarhan Hocam sizi konuya davet etmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyden bahsettiğinizi pek anlayamadım hocam.
Darboğazdan bahsetmek istemiştim hocam işlemci 1080p de zaten darboğaz yer ama 2k için nasıl bir sonuç verecek onu sormak istedim

Geri