9070xt mi 5070 mi almalıyım?

Dorske

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
136
Merhaba, yakın zamanda bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Sistemi ağırlıklı olarak oyun için kullanıcam, oynayacağım oyunlar minecraft, fragpunk, LOL, Rocket league vb,
Nvidia kayıt uygulamasını çok kullanıyorum. arkadaşım amd'nin kayıt özelliği kötü dediği için tereddütte kaldım. RTX ile dying light 2 harici nerdeyse alakam yok.

Nvidia kayıt açısından iyi gibi, Amd FPS açısından iyi gibi. Sizce hangisini almalıyım?

amd kayıt açısından kötü değil ki geriye kayıt cart curt var
9070xtal

amd kayıt açısından kötü değil ki geriye kayıt cart curt var
9070xtal
arkadaşımda 7700xt var, geriye kayıt alamıyor. mesela benim nvidia'da olduğu gibi alt+f10 ile 1 dakika öncesini alamıyor. 9070xt'de düzeltildi mi?

eğer işlemcinizde amd ise amd ekran kartı almak bana daha mantıklı geliyor

arkadaşımda 7700xt var, geriye kayıt alamıyor. mesela benim nvidia'da olduğu gibi alt+f10 ile 1 dakika öncesini alamıyor. 9070xt'de düzeltildi mi?
bende rx570 var onda bile var hatta çok uzun süreler bile alabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1742173223574.png

Merhaba, yakın zamanda bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Sistemi ağırlıklı olarak oyun için kullanıcam, oynayacağım oyunlar minecraft, fragpunk, LOL, Rocket league vb,
Nvidia kayıt uygulamasını çok kullanıyorum. arkadaşım amd'nin kayıt özelliği kötü dediği için tereddütte kaldım. RTX ile dying light 2 harici nerdeyse alakam yok.

Nvidia kayıt açısından iyi gibi, Amd FPS açısından iyi gibi. Sizce hangisini almalıyım?
bende bunu düşündüm ve 5070 aldım

Az önce gösterdi arkadaşım, alsa da ya siyah ekran oluyor ya da hiç almıyor. Acaba ekran kartı ya da driverle mi alakalı?
valla bende sorunsuz çalışıyor oyunu görmediyse olabilir pencereli tam ekranda oynarsa sorun çözülür ve masaüstünü kaydet seçeneğini de açsın

9070XT, Bence arkadaşın Radeon Ayarlarından bazı şeyleri yanlış yapıyor ya da kullandığı driver sorunlu.
Adsız.png

9070 5070 den öndedir.
5070 ti 9070xt den öndedir.

Seçimlerinizi ona göre yapın ayrıca 5070 ile 9070 i kıyaslamak daha doğru olur benzer güç çekerek aşağı yukarı benzer performanslara imza atıyorlar 9070xt güçlüdür fakat bununla beraber fazla güç çeker hali hazırda bir güç kaynağınız var mı yada alınacak mı bilmiyorum ama 750w üstü kaliteli bir kaynak kullanmanız şart kendileri hiç azımsanacak kartlar değiller.

Geri