9070xt Nitro+ Gta5 63fps

Colorful ise giriş seviyedir gözüyle baktım. Modeli google da aratınca üst seviye model olduğunu gördüm. Demek ki her b650 model colorful giriş seviye değilmiş

Sorun anakartta olmadığına göre büyük olasılıkla bir AMD ekran kartı vakası
Sallamasyon gelmiş bu seferde karta salça oldu 😂 muhtemelen grafik ayarları yanlış yapılmış

Hep mi bu değerler vardı sonradan mı ortaya çıktı?
Bios güncel mi? Colorful Bios güncellemesi biraz farklıydı siye biliyorum. Bir sürüme kadar tek tek yapıp sonrasında en son sürüme güncelleniyordu galiba. Onu atlamış olabilir misin?
Psu marka modeli neydi?
Expo, resizable bar ve pcie biostan ayarlandı mı?
Soğutucu marka modeli nedir ve sıcaklık değerleri nasıl?
Occt ile sistem testi yapmayı denedin mi hata veriyor mu?
Ekran kartı driverı güncel mi veya DDU ile silip yeniden yüklemeyi denedin mi?

Colorful ise giriş seviyedir gözüyle baktım. Modeli google da aratınca üst seviye model olduğunu gördüm. Demek ki her b650 model colorful giriş seviye değilmiş

Sorun anakartta olmadığına göre büyük olasılıkla bir AMD ekran kartı vakası
Hocam sen anakartın faz değerlerine mi bakıyon colorfula mı bakıyon colorful b650 gayet iyi bir anakart bence yanlış düşündüm diye açık açık söyleyebilirsin Bizde Abdullah abi deiliz yani hatalarımız oluyo ama bu kadar yanlış bilgi vermek...

Ayrıca Gigabyte Msi Asus gibi markalardada b650 fazları aynı olduğu gibi Colorfull da aynı giriş seviyesi nasıl düşünmüş olabilirsin nerde gördün her markanın farklı faz kullandığını

Anca X serisi anakartlarda Asus Rog Gigabyte Aorus gibi markalarda görebilirsin

Son düzenleme:
arkadaşlar sistemim şöyle;
2x16gb ddr5 cl30 6000mhz ram

amd 7800x3d işlemci

9070xt nitro+ ekran kartı

colorful b650a-gha wifi anakart

2k 300hz 27inch monitör

lexar 1tb m2 ssd.
gta 5 onlineda en yüksek ayarların altında yüksek ayarlarda 12 saat oynadım ve sonuç ekte 63 fps alıyorum ve drop giriyor bence aşırı anormal ama çözüm bulamadım
Eklediğin resimle kimse doğru bir şey diyemez. Oyundayken hangi parça yüzde kaç çalıştığını , kaç wat çektiğni , %1 ve %0.1 lowlarını görmemiz lazım.

Sallamasyon gelmiş bu seferde karta salça oldu 😂 muhtemelen grafik ayarları yanlış yapılmış
Legacy de naptı path tracing acıp fsr mı kapattı da 63 fps alıyor. Sadece advencex graphicsden çözünürlüğü yükselttiyse olabilir bu durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,194
Üyeler
198,508
Son üye
cevher06
Geri