9070xt vs 5070ti hangisi?

Ghosty

80+
Reaksiyon skoru
105
Birkaç ay sonra ikisinden birini alacağım . İzlediğim testlerde fps değerleri aynı olsa da %1 fpslerde bariz 9070xt önde . Ama bazı kişiler 9070xt için sorunlu vb diyor bazılarında sorun yok. Bu yüzden şüpelerim var yoksa 9070xt yi çoktan seçtim . Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Birkaç ay sonra ikisinden birini alacağım . İzlediğim testlerde fps değerleri aynı olsa da %1 fpslerde bariz 9070xt önde . Ama bazı kişiler 9070xt için sorunlu vb diyor bazılarında sorun yok. Bu yüzden şüpelerim var yoksa 9070xt yi çoktan seçtim . Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Hocam techolayın son videosunu izleyin orada 9070 olmasada amd hakkında konuşulmuş

bütçeniz yetiyorsa nvidiadan vazgeçmeyin derim. nvidia eninde sonunda sürücülerini falan güncellicektir. ayrıca dlss daha fazla oyunda var fsr göre şuanda.

Dostum huzur istiyorsan param var diyosan 5070 Ti tam tersi için AMD al bak ben mesela AMD aldım niye çünkü para yok.

Hocam benim için öncelik oyunlardaki akıcılık deneyimi. İncelediğim kadarıyla 9070xt daha akıcı deneyim sunuyor özellikle benim oynadığım oyunlarda . (Cs , pubg , fifa vb) . Ama işte kartın bozuk çıkma olasılığı beni korkutuyor . Şuan kullandığım 4070s ile istediğim akıcılık yok malesef . Sistemde sorun var vb diye düşünebilirsiniz ama onu da test ettim başka bi amd kartla daha akıcı olduğunu test ettim sistemin. Stutter donma vb yok ama pürüzsüz oyun deneyimi yaşayamıyorum malesef .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,723
Üyeler
183,628
Son üye
radeonn
Geri