Hocam ben sistemi kurdum anakartın hdmi a da monitörü bağladım ama görüntü alamıyorum neden alamıyorum acaba bi fikirniz var mı ?Alınır hocam.
Hocam ben sistemi kurdum anakartın hdmi a da monitörü bağladım ama görüntü alamıyorum neden alamıyorum acaba bi fikirniz var mı ?
Not: DP ile de denedim görüntü gelmiyor
Ben görüntü alamıyorum acaba neden ki ?dostum senin dediğini denedim görüntü aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı islemci bende de var hdmı kısmından
bios yüzünden olabilir konuyu gördüğümde direkt ekran kartındaki kabloyu anakarta taktık görüntü aldım hiç bisey yapmadanBen görüntü alamıyorum acaba neden ki ?
Anakart igpu öncelikli değil de gpu öncelikli olabilir gibi bir şey okumuştum biostan ayarlanabilir vs ama görüntü alamadan bios u da kontrol edemiyorum.
Anakart ı kurdum ama Bios güncellemedim ondan olabilir mi?
İlk defa sistem kuruyorum çok da dikkatli kurmaya özen gösterdim ama görüntü alamamak canımı sıktı muhtemelen çok basit bi şey gözden kaçırıyorumbios yüzünden olabilir konuyu gördüğümde direkt ekran kartındaki kabloyu anakarta taktık görüntü aldım hiç bisey yapmadan
bir şeyin yanlış olduğunu düşünmüyorum yakınınızda hiç ekran kartı olan yok muİlk defa sistem kuruyorum çok da dikkatli kurmaya özen gösterdim ama görüntü alamamak canımı sıktı muhtemelen çok basit bi şey gözden kaçırıyorum
Bu akşam deneyeceğim bi ekran kartı takıp görüntü almayı. Eğer görüntü gelmezse nasıl bir yol izlemem gerekiyor fikriniz var mı?bir şeyin yanlış olduğunu düşünmüyorum yakınınızda hiç ekran kartı olan yok mu
bir fotoğraf atarsan kablolamaya bakabilirim iştersenizBu akşam deneyeceğim bi ekran kartı takıp görüntü almayı. Eğer görüntü gelmezse nasıl bir yol izlemem gerekiyor fikriniz var mı?
Bi deneyeyim hocam şuan evde değişim geçtiğimde.Hocam bide TV’ye bağlayıp deneyin.
Eve geçeyim de atarım hocambir fotoğraf atarsan kablolamaya bakabilirim işterseniz