İyi akşamlar, yeni bir sistem topladım ve bugün oyun oynarken hwmonitor'de max 90 dereceye ulaştığını gördüm, hemen occt indirip test yaptım ve teste başlar başlamaz 90 derece oldu ve 6 dakika içerisinde 95 dereceyi geçti, testi durdurdum. Kontrol ettiğim şeyler sıvı soğutmanın filmini kaldırdığıma eminim özellikle montajlarken dikkat ettimi, test sırasında sıvı soğutmanın borularını elimle kontrol ettiğimde iki boruda da belirgin sıvı akışı hissediliyor, üstten yani radyatörün olduğu kısımdan sıcak hava elime geliyor, macunu çok sürmedim az da sürmedim işlemci üzerine yayarak sürdüm, kullandığım soğutucu arctic lf360, ekran kartı sapphire rx9070xt nitro+ kasada aşağıda 3 adet ve yanda 3 adet içeriye hava akışı sağlayan fan, 1 adet arkada ve 3 adet de yukarıda sıvı soğutmanın olmak üzere 4 egzoz fanı var, anakart b650m project zero, kasa msi mag 100r pz, çok bir oyun test edemedim henüz ancak LOL'De 56 dereceyi geçmiyor, THE ISLE oynarken de 58 lerde geziyor ancak bir ara 90 dereceye çıkmış hwmonitör'de gösterdiğine göre. Boşta 52-54 derece arasında. OCCT testinin resimini de ekliyorum