9800X3D için F / P sıvı soğutucu

Render performansı nasıl? Çünkü başka forumlarda da bunu sıvı soğutmayı önermişlerdi.

Enermax Liqmaxflo ELC-LMF420T-ARGB 420 mm İşlemci Sıvı Soğutucu​

Render performansı nasıl? Çünkü başka forumlarda da bunu sıvı soğutmayı önermişlerdi.

Enermax Liqmaxflo ELC-LMF420T-ARGB 420 mm İşlemci Sıvı Soğutucu​

Arctic ile birebir. Radyatör kalınlığı aynı, fanları aynı. Ama fiyat farkı yarı yarıya. Enermax öneririm. Aktif olarak kullanıyorum 7800x3D ile.

fr_5807.webp

Arctic 3 360 veya kasaya sığıyorsa 420mm öneriririm.

Arctic ile birebir. Radyatör kalınlığı aynı, fanları aynı. Ama fiyat farkı yarı yarıya. Enermax öneririm. Aktif olarak kullanıyorum 7800x3D ile.

Alıntıyı görüntüle
hocam bu 420 olanı mı bayağı heybetli duruyormuş kasa modeliniz neydi merak ettim enermax kalitedir bencede tercih edin derim

hocam bu 420 olanı mı bayağı heybetli duruyormuş kasa modeliniz neydi merak ettim enermax kalitedir bencede tercih edin derim

Evet hocam 420.

Deepcool Morpheus kasa hocam. 2 tane radyatör takmam gerektiği için geniş kasa ihtiyacım vardı. Bu yüzden tercih ettim.

1 adet 420 1 adet 360 radyatör mevcut kasada.

Evet hocam 420.

Deepcool Morpheus kasa hocam. 2 tane radyatör takmam gerektiği için geniş kasa ihtiyacım vardı. Bu yüzden tercih ettim.

1 adet 420 1 adet 360 radyatör mevcut kasada.
anladım hocam odanızda oksijen eksikliği oluşuyordur büyük ihtimalle o kadar fandan dolayı :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Kasa öneriniz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mümkünse psli olsun

420mm destekli bunu atmıştı birisi sığıyor mu bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,288
Üyeler
184,292
Son üye