Neler Yeni

9800x3d için seçtiğim parçalar nasıl?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP
chil cahil ne güzel demişsin bak kendini bilmen hoş benim yorumlarima baksan profile girip bu konularda nerdeyse öneri bile vermiyorum her gün her şey pahalıya gidiyor burdaki olay gereksiz yükselmen kin kusman olay benlik değil arkadaşin parasi biraz cebine kalabilir
Sen atsana bi anakart görelim bu seviyede bu teknolojide bundan çok daha ucuz olan. Çok merak ettim ne atacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gereksiz yorum yapan kimseyi dinleme. MSI kalitesinden şaşma. Biz Amerika'da yaşamıyoruz. 3-5 aya bir parça değiştiremeyiz. Madem DDR5'e geçmek istiyorsun seçtiğin MSI kartın senin için yeterli ve uzun ömürlü olacaktır. PSU'da @AGUMBA arkadaşa katılıyorum. Corsair daha iyi bir seçim olur.
Bu arada benim PSU nun stok yok ama sarı sitede kapalı kutu olanlar var. Gerçi sıfır sisteme garantisiz takmak istemezse kimse bir şey diyemez adam haklı 😂

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Emre Şanda
Sen atsana bi anakart görelim bu seviyede bu teknolojide bundan çok daha ucuz olan. Çok merak ettim ne atacaksın

Bu arada benim PSU nun stok yok ama sarı sitede kapalı kutu olanlar var. Gerçi sıfır sisteme garantisiz takmak istemezse kimse bir şey diyemez adam haklı 😂
Bırak cevap bile verme raporlayıp engelledim kendi başına ötsün. :D

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Aydın

şahsen bende corsair psu kullaniyorum ve 1.5 sene önce aldım tabii ki fiyatlar daha uygundu ama araştırarak markaların iyi psularına yönelinebilir amaç burda benim iyi bilgili olmam değil arkadaşın bu bütçeyi dağıtarak örnek vereyim rami 2 ye çıkarması gibi benim param gitmiyor sonuçta

Bırak cevap bile verme raporlayıp engelledim kendi başına ötsün. :D
yaşin 20 den büyük bile değil küfür etmek istemiyorum :D

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP
chil cahil ne güzel demişsin bak kendini bilmen hoş benim yorumlarima baksan profile girip bu konularda nerdeyse öneri bile vermiyorum her gün her şey pahalıya gidiyor burdaki olay gereksiz yükselmen kin kusman olay benlik değil arkadaşin parasi biraz cebine kalabilir
Vereceğin öneri yoksa gereksiz pahalı diyip bir köşeye çekilmek nekadar mantıklı sence? "Gereksiz pahalı bence bu anakartı onun yerine alabilirsin" demeyeceksen ne diye gereksiz pahalı diyip gidiyorsun? Madem pahalı plduğunu düşünüyorsun bari bi öneri ver de arkadaşın parası cebinde kalsın

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Emre Şanda
Vereceğin öneri yoksa gereksiz pahalı diyip bir köşeye çekilmek nekadar mantıklı sence? "Gereksiz pahalı bence bu anakartı onun yerine alabilirsin" demeyeceksen ne diye gereksiz pahalı diyip gidiyorsun? Madem pahalı plduğunu düşünüyorsun bari bi öneri ver de arkadaşın parası cebinde kalsın
GOROKSOZ POHOLO :D :D :D

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Aydın
tam olarak bunu diyorum öneri vermek istemedim ama pahalı olduğunu belirtim her pahalı diyen öneri vermek zorundamı hocam burda pahalı diyorum kendi araştırabilir google girip veyahuta xxx marka sitesine girip olayları fazla büyütüyorsunuz fazla gerginsiniz adama al yada alma demedim sonuçta

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,121
İsim
Emir
Ne ucuz ki ülkede. Herkesin bütçesine hitap etmiyor diye F/P sapığımı olması lazım herkesin. Adamın hoşuna gitmiş alabilir. Bu forumda da şuna hastayım. Yok o alınmaz yok bu satılmaz yok bu pahalı yok bu ucuz. Adam MSI odaklı sistem diziyor. MSI?? Ne olacak yani verdiği para çöpe mi gidecek. Saçma sapan YT sistemlerdeki anakartlardan alsaydı bin FPS daha mı artacaktır sistem? Saçmalık.
Gayet haklı.Psu ve ramlar pahalı.
tanesi 2.7k olan ramin 2lisi 5.4k
burada 1.4k daha ucuz.

Burada ki ram ve psu fiyat farkı fiyatına x870 anakart alabiliyorsunuz.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP
tam olarak bunu diyorum öneri vermek istemedim ama pahalı olduğunu belirtim her pahalı diyen öneri vermek zorundamı hocam burda pahalı diyorum kendi araştırabilir google girip veyahuta xxx marka sitesine girip olayları fazla büyütüyorsunuz fazla gerginsiniz adama al yada alma demedim sonuçta
Ya güzel kardeşim madem vereceğim bir tavsiye yok neden gelip gereksiz pahalı diyip akıl bulandırıyorsun. Belli ki alternatif bir marka model yok kafanda. Ben de şunj diyorum madem vereceğin olumlu bir şey yok sadece olumsuz düşünceyi ortaya koyup neden kenara çekiliyorsun. Birine şunu alma diyeceksen ona sunacak daha iyi bir şeyin yoksa bu düşünceni kendine saklaman lazım çünkü belli ki o konu hakkında yeterli bilgi sahibi değilsin. He şunu yazarsan yine kimse bir şey diyemez " alternatifi nedir bilmiyorum ama bana pahalı geldi ürünler " bunu desen yine bir şey denemez sana ama gidip gereksiz pahalı diyip sonra sana daha iyisini f/p olanı atar mısın dendiğinde cevap veremeyeceksen lütfen gelip pahalı yazma.

burada 1.4k daha ucuz.

Reijintek kafama yatardı ama şu ram markasına ben hiç ısınamadım nedense. Bence de MSI PSU lar biraz fazla pahalı ben genelde sıfır kapalı kutu almayı tercih ediyorum şahıslardan. Benimki mesela mağaza vitrin ürünüydü el sürülmemiş ve bayağı uyguna gelmişti 😂

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Emre Şanda
burada 1.4k daha ucuz.

Agam iyi güzel fikrin de. Bir şeyi yükseltmek için diğer parçaların marka/modek kalite bandını düşürmek mantıklı mı ? Ya her neyse ben daha fazla bu konuya cevap vermeyeceğim :D :D

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,121
İsim
Emir
Agam iyi güzel fikrin de. Bir şeyi yükseltmek için diğer parçaların marka/modek kalite bandını düşürmek mantıklı mı ? Ya her neyse ben daha fazla bu konuya cevap vermeyeceğim :D :D
Kaliteyi düşüren parçayı söyler misin?

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Aydın
Ya güzel kardeşim madem vereceğim bir tavsiye yok neden gelip gereksiz pahalı diyip akıl bulandırıyorsun. Belli ki alternatif bir marka model yok kafanda. Ben de şunj diyorum madem vereceğin olumlu bir şey yok sadece olumsuz düşünceyi ortaya koyup neden kenara çekiliyorsun. Birine şunu alma diyeceksen ona sunacak daha iyi bir şeyin yoksa bu düşünceni kendine saklaman lazım çünkü belli ki o konu hakkında yeterli bilgi sahibi değilsin. He şunu yazarsan yine kimse bir şey diyemez " alternatifi nedir bilmiyorum ama bana pahalı geldi ürünler " bunu desen yine bir şey denemez sana ama gidip gereksiz pahalı diyip sonra sana daha iyisini f/p olanı atar mısın dendiğinde cevap veremeyeceksen lütfen gelip pahalı yazma.

Reijintek kafama yatardı ama şu ram markasına ben hiç ısınamadım nedense. Bence de MSI PSU lar biraz fazla pahalı ben genelde sıfır kapalı kutu almayı tercih ediyorum şahıslardan. Benimki mesela mağaza vitrin ürünüydü el sürülmemiş ve bayağı uyguna gelmişti 😂
haklısın eyw

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
Arkadaşlar kusura bakmayın hiç bilmediğim için soruyorum. 20 yıldır laptop kullanıyorum, hiç masaüstü kullanmadım, yavaştan sistem toplayacağım veya alacağım ama hazır sistemlere bakıyorum 9800x3d+4070ti sistem kurmuşlar ama anakart a620m. Anakartın burada önemi nedir? ben sadece oyun oyun oynacağım ve genel olarak cs oynuyorum, böyle bir sistem alınır mı yoksa x870 çipsetli bir kart almak mantıklı mı veya benim için gereksiz mi?
Şimdiden teşekkür ederim.

MSI 26.5" MAG 271QPX QD-OLED monitör aldım, buna göre sistem dizmek istiyorum.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar kusura bakmayın hiç bilmediğim için soruyorum. 20 yıldır laptop kullanıyorum, hiç masaüstü kullanmadım, yavaştan sistem toplayacağım veya alacağım ama hazır sistemlere bakıyorum 9800x3d+4070ti sistem kurmuşlar ama anakart a620m. Anakartın burada önemi nedir? ben sadece oyun oyun oynacağım ve genel olarak cs oynuyorum, böyle bir sistem alınır mı yoksa x870 çipsetli bir kart almak mantıklı mı veya benim için gereksiz mi?
Şimdiden teşekkür ederim.

MSI 26.5" MAG 271QPX QD-OLED monitör aldım, buna göre sistem dizmek istiyorum.
Şimdi işlemci 9800x3d alacaksan ilerde sadece CS oynamaktan başka bir şey yapasın geldiğinde hiç upgrade yapmadna devam edebilirsin o yüzden çok iyi olur. Anakartın olayı da şu a620m de çalıştırır sistemi ama ileriye dönük bir kart değil. İleride gen5 SSD takmak istesen takamazsın. Type c girişler az. Yani ileride bilgisayara olan merakın arttığında bu sefer bu anakart bana yetmiyor diyip tekrar masraf yapacaksın. Bunun faz gücü falan var sıkıntı çekmeden işlemciyi ve diğer bileşenleri besleme olayı var o yüzden işlemci ve ekran kartında güzel parçalar seçip bunları üstüne monte edeceğin ve bütün gücü bu parçalara sağlayacak anakartı gidip en giriş seviyesi almak bana akıllı işi gelmiyor. Yukarıda da bundan bahsediyorduk zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,128
Üyeler
164,784
Son üye
ZekQ
Top Bottom