Neler Yeni

9800x3d için seçtiğim parçalar nasıl?

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
Şimdi işlemci 9800x3d alacaksan ilerde sadece CS oynamaktan başka bir şey yapasın geldiğinde hiç upgrade yapmadna devam edebilirsin o yüzden çok iyi olur. Anakartın olayı da şu a620m de çalıştırır sistemi ama ileriye dönük bir kart değil. İleride gen5 SSD takmak istesen takamazsın. Type c girişler az. Yani ileride bilgisayara olan merakın arttığında bu sefer bu anakart bana yetmiyor diyip tekrar masraf yapacaksın. Bunun faz gücü falan var sıkıntı çekmeden işlemciyi ve diğer bileşenleri besleme olayı var o yüzden işlemci ve ekran kartında güzel parçalar seçip bunları üstüne monte edeceğin ve bütün gücü bu parçalara sağlayacak anakartı gidip en giriş seviyesi almak bana akıllı işi gelmiyor. Yukarıda da bundan bahsediyorduk zaten
Ben de ileriye dönük düşünüyorum, işlemciyi kesin 9800x3d alacağım, ekran kartı için yeni amd ve nvidia kartlarının piyasaya sürülmesini bekliyorum, anakartı da msi x870e carbon düşünüyorum ama pek bilgili olmadığım için acaba abartıyor muyum diye şüpheye düştüm.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP
Ben de ileriye dönük düşünüyorum, işlemciyi kesin 9800x3d alacağım, ekran kartı için yeni amd ve nvidia kartlarının piyasaya sürülmesini bekliyorum, anakartı da msi x870e carbon düşünüyorum ama pek bilgili olmadığım için acaba abartıyor muyum diye şüpheye düştüm.
X870e carbon alacağım diyorsan işlemci ve anakartı bozulma harici ömrünün sonuna kadar kullanırsın bence 😂 bide buna güzel bir ekran kartı çakarsan sistemini çok çok uzun yıllar hiçbir şeyini değiştirmeden kullanırsın

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
X870e carbon alacağım diyorsan işlemci ve anakartı bozulma harici ömrünün sonuna kadar kullanırsın bence 😂 bide buna güzel bir ekran kartı çakarsan sistemini çok çok uzun yıllar hiçbir şeyini değiştirmeden kullanırsın
düşüncem o şekilde, ilk masaüstü pc olunca biraz acısını çıkarmak istiyorum.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP
Aldığın anakartla tarla bile sürersin sana okadar diyim ben 😂 ben bundan ömceki pc Yi tam 10 sene hiç macun yenilemede kullandım iyi parçalar olunca uzun süre dayanma olasılığı da bir tık artıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartta amazonda 6 taksit falan da var

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Kayhan Uygun
Arkadaşlar öncelikle sakin bi geldim 3 sayfa kavga dönmüş :D ramlerin tanesini indirim zamanı 2.2k dan toplam 4500 civarı bir şeye almıştım zaten anakart olarak bunu seçmemin sebebi sunduğu özelliklerle en fp kaliteli anakart buymuş psu ise aşırı sessiz ve sorunsuzmuş gereksiz fazla yorum okudum hiçbir tane bile şikayet görmedim ayrıca japon bilmemnesi kullanıyormuş yani baya kaliteliymiş o yüzden bunu seçmek istedim önerileriniz için hepinize teşekkürler

Top Bottom