9800X3D ile çok fazla fps drop yiyorum neden olabilir

dene o şekilde bi lolde 1k üstü desteklemiyor sanırım tam emin değilim ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dene lolde düzelmiş olma ihtimali çok yüksek bende valoda vs. 8k da oynuyorum unutuyorum lole girince drop yiyiyor deli gibi

dene o şekilde bi lolde 1k üstü desteklemiyor sanırım tam emin değilim ama
deniyorum antrenman modunda geri dönüş yapacağım 2dkya

hocam şuanlık bi sorun yok gibi ama olduğu senaryoda başka ne yapmam lazım

deniyorum antrenman modunda geri dönüş yapacağım 2dkya

hocam şuanlık bi sorun yok gibi ama olduğu senaryoda başka ne yapmam lazım
sorunun kaynağının o olduğunu düşünüyorum çünkü öncesinde her saniye drop yiyiyorsundur zaten hiç bitmiyor dimi

sorunun kaynağının o olduğunu düşünüyorum çünkü öncesinde her saniye drop yiyiyorsundur zaten hiç bitmiyor dimi
evet her saniye olmasa da 3-4 saniyede 1 giriyoredu özellikle açık kamerada sağa sola kite atarken saliselik donmalar oluyordu şuan yok gibi

bios da game modu var bunu açınca tek CCD olarak çalışıyor birde öyle deneyin. nebi akgün söylemişti youtubede

1K üstü Hz kullanmayın böyle drop yersiniz çoğu oyunda.

evet her saniye olmasa da 3-4 saniyede 1 giriyoredu özellikle açık kamerada sağa sola kite atarken saliselik donmalar oluyordu şuan yok gibi
Ben lolde 300-500 FPS alıyom oyun donuyo 240 sabitleyince düzeliyo haylen oyun motorunu düzeltemediler wasd getiriyorlar anca

bios da game modu var bunu açınca tek CCD olarak çalışıyor birde öyle deneyin. nebi akgün söylemişti youtubede
onu açınca smt diye bir ayarı otomatik kapatıyormuş o yüzden kapattım yine aynıydı

onu açınca smt diye bir ayarı otomatik kapatıyormuş o yüzden kapattım yine aynıydı
Mouseden kaynaklıdır zaten büyük ihtimalle bende 4000hz de kullanıyorum mouseyi drop vb yaşamadım işlemci kullanımıda artmadı tuhaf bir şekilde

Geri