Yardım 9800x3d işlemci aldım satıcı hakkında bilgi

incelemelere baktım 1080p de fark oluyo 2k ve 4k da %5-10 en fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

sistemi çıtırdan göstereyim hocam fdfd Asus Rog strix b850 düşünüyorum ben anakart olarak 18 faz bol soğutma blok önerilere açığım
Hocam 1k fazla verip anakartta 20 faz vrm olan Gigabayte X870 Aorus Elite alsan daha iyi olmaz mı?

Daha iyi sadece rgb si az hocam bende çok RGB seven biriyim ama kaliteli ürün aldıktan sonra rgb olmasa bile olur 😅🤣
anakartta RGB o kadarda bakmıyorum ben iyi sogutsun, wifi, birazda etli butlu görünsün kafi :LOL: :LOL:

anakartta RGB o kadarda bakmıyorum ben iyi sogutsun, wifi, birazda etli butlu görünsün kafi :LOL: :LOL:
Dediğim kartı incele et but dalak böbrek her şeyi yerinde bulkta kart resmen şaha kalkıyor kart

9060 XT iade edip 5070 cekesim geldi valla

Dediğim kartı incele et but dalak böbrek her şeyi yerinde bulkta kart resmen şaha kalkıyor kart

9060 XT iade edip 5070 cekesim geldi valla
9070XT daha mantıklı gibi ama nvidia istiyorsan iyi indirimle 5070 ti değer bence

Kredi çek aga %0 faizli krediler var :D
Hepside kullandığım banka 😅

KKB yerlerde geziyor battık valla indirimlere yetişmeye çalışmaktan 🤣😅

K.Kartları dile gelsede konuşsa ne çektiler be 🤣😅

O zaman idareten bir şey çek paran olursa yükseltirsin. İkinci elde bakabilirsin idareten için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri