Matx umursamıyorsa asus tuf b850m plus güzel duruyor bende gözüme kestirdim. 17 fazlıYakın arkadaşıma 9800x3d işlemci sipariş verdik fakat anakart için bütçe 6-10bin arası 9800x3d ye uygun performansını rahatlıkla alabileceği hangi anakart alınmalı?
9800x3d için ideal mi peki onlar benimde ilk aklımda B850 gaming plus vardi onun yerine bütçe vardı gittim x870 gigabayte Aourus elite Wifi7 ice modeli aldımBütçene uyuyorsa Msi x670e gaming plus wifi modeli olabilir. Yoksada kendi kullandığım B850 gaming plus wifi önerebilirim.
Anakartdan ne beklediğinize bağlı. Standart bir kullanıcı için fazlasıyla yeterli.9800x3d için ideal mi peki onlar benimde ilk aklımda B850 gaming plus vardi onun yerine bütçe vardı gittim x870 gigabayte Aourus elite Wifi7 ice modeli aldım
Aldıysanız hayırlı olsun güzel anakart.Ya arkadaşta benim gibi takacak oyun oynayacak falan
B850 gaming plus bile rahat 2-3 tane 9800X3D' yi kaldıracak potansiyelde bu seviyelerde anakart alırken bakmanız gereken fan slotu sayısı argb pin girişi sayısı ve tasarımı gibi şeyler bu seviyenin üstünde bi bu fark eder kullanım açısından fark olmaz. B850 Gaming plus + 7800x3d kullanıyorum bende bios biraz tırt b550 gaming edge vardı onun biosu daha iyiydi ama onun dısında iyi anakart wifi 7 de varYa arkadaşta benim gibi takacak oyun oynayacak falan
X870 var ben onla takılıyorum arkadaşıma da B650 B850 alalım dedik Max 10 k parası var anakart için o yüzden sordumB850 gaming plus bile rahat 2-3 tane 9800X3D' yi kaldıracak potansiyelde bu seviyelerde anakart alırken bakmanız gereken fan slotu sayısı argb pin girişi sayısı ve tasarımı gibi şeyler bu seviyenin üstünde bi bu fark eder kullanım açısından fark olmaz. B850 Gaming plus + 7800x3d kullanıyorum bende bios biraz tırt b550 gaming edge vardı onun biosu daha iyiydi ama onun dısında iyi anakart wifi 7 de var
Amazon satıcılı hosunuza gitmezse keyfi iade bile alırlarX870 var ben onla takılıyorum arkadaşıma da B650 B850 alalım dedik Max 10 k parası var anakart için o yüzden sordum