9800x3d sistem için soğutma önerisi

IPhKnnI

80+
Reaksiyon skoru
1
9800x3d + Dark Maxima V30
Sizce nasıl soğutucu almalıyım hava mı sıvı mı ve hangi soğutucuyu almalıyım sistem her şeyi belirledim sadece soğutucu kaldı f/p bir sogutucu arıyorum şu an stokları iyi olan satıcılar arasında tercih yapabileceğim. yorumu çok olursa insanların fikrini öğrenmem ve satıcı hakkında bilgi sahibi olmam adına sevinirim anladığınız şu an 2025 eylül ayında alınabilecek soğutucu istiyorum

bütçe 7k falan iyi olursa az daha fazla

9800x3d + Dark Maxima V30
Sizce nasıl soğutucu almalıyım hava mı sıvı mı ve hangi soğutucuyu almalıyım sistem her şeyi belirledim sadece soğutucu kaldı f/p bir sogutucu arıyorum şu an stokları iyi olan satıcılar arasında tercih yapabileceğim. yorumu çok olursa insanların fikrini öğrenmem ve satıcı hakkında bilgi sahibi olmam adına sevinirim anladığınız şu an 2025 eylül ayında alınabilecek soğutucu istiyorum
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 mm bakar mısın hocam ona gayet iyi performansı

bu yorumların az olması normal mi tüm sitelerde güvenebilirmiyim? onun dışında ben de gidip geliyorum bi tık para koyup iyisimi yoksa başka bir şey mi diye. bu arada arctic 3 pro bayadır aklımdaydı sizde attınız şimdi biraz daha ona kaydım ama teknobiyotik pek güvenmiyorum işte o da biraz sıkıntı şu anlık bilemiyorum ama sizce alınır mı ben mi birazcık abartıyorum teknobiyotik'i

bir de daha ucuz olan yeterlimi pahalı olanın numarası nedir

bir de daha ucuz olan yeterlimi pahalı olanın numarası nedir
Daha ucuz olan yeterli boşta 40-43 derece oyunda Max 72 gördüm valoda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu yorumların az olması normal mi tüm sitelerde güvenebilirmiyim? onun dışında ben de gidip geliyorum bi tık para koyup iyisimi yoksa başka bir şey mi diye. bu arada arctic 3 pro bayadır aklımdaydı sizde attınız şimdi biraz daha ona kaydım ama teknobiyotik pek güvenmiyorum işte o da biraz sıkıntı şu anlık bilemiyorum ama sizce alınır mı ben mi birazcık abartıyorum teknobiyotik'i
Hocam iki ürün de 9800x3d için yeter li biri ekranlı biri ekransız

güvenilir hocam teknobiyotik sadece maximum güvenlik adına kargoyu video çekerek açın mümkünse hasarlı kablo almayın.

Teknobiyotik bir tık mimli olabilir bazı forumu kullanan kullanıcılar problem yaşamışlar teslimat kısmında

Elbette ben sorun yaşamadım geçmişte falan işlemci argb kontrolcü aldım sitelerinden sorun yoktu

Thermalright frozen Warframe pro alabilirsiniz ekranlı gayet güzel performansı Arctic Liquid Freezer 3 Pro da alabilirsiniz 2 Side iyi

Daha ucuz olan yeterli boşta 40-43 derece oyunda Max 72 gördüm valoda

Hocam iki ürün de 9800x3d için yeter li biri ekranlı biri ekransız
tamamdır şimdi ekran yok değilmi bu thermalight te ama ben zaten ekran ihtiyacım yok olmasa daha iyi olur fiyat düşer

Geri