9800x3d Vs 9850x3d mi

7800x3d örneğin 150 yerine 155-160 fps alayım dersende 9800x3d aralarında aşırı bir fark yok
Bütçe varsa yinede 9800x3d tercih ederdim onuda ekleyeyim ama onu alıp başka yerlerden kısacaksan 7800x3d i al

İkisi de aynı fiyat olsaydı tercihiniz hangisi olurdu (kullanım amacı sadece oyun.)
İkisi aynı işlemci zaten 9850X daha iyi silikonlusu, haliyle frekansları falan daha yüksek performansı daha iyi falan ama yapısı aynı çok fark yok arada.

hocam internetten baktımda saf su ile ekranı temizlemek ve güneşten koruyun diyor, bakımtan kastınız bu mu?
Örneğin aralıksız 10 saat kullandıktan sonra monitör uyarı veriyor ve pixel yenilemesi yapıyor yani biraz dinlendir beni diyor özetle. Saatlerce sabit görüntüye bakmazsanız sıkıntı olmaz zaten çoğu marka yanma garantisi veriyor.

Am5'te asus ve gigabyte harici alınmamalı tomahawk serisi özellikle msi'da çok sorun çıkardı servispoint desen ayrı bir rezalet diğer serilerde fazla sorun çıkmadı umarım sizde yaşamazsınız.
hocam aldığım b850 gaming plus, tomahawk değil. bu anakartta bir sorun var mı peki b850 gaming de

hocam aldığım b850 gaming plus, tomahawk değil. bu anakartta bir sorun var mı peki b850 gaming de
Yaşarsın veya yaşamazsın şans işi. Tomahawkda bile sorun yaşamayan var ama tomahawklar en çok sorun çıkaran seri onun dışı ciddi anlamda sorun yaşayan görmedim tomahawk kadar. En güvenlileri asus ve giga ama. İptal edebiliyorsan et o fiyata iyi bir anakart değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,237
Üyeler
195,571
Son üye
kaankrpz_
Geri