GörkemW
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 966
Hocam net bi deger kimse veremez. Genetige bagli umarjm uzarsiniz.2.5-3cm daha uzayabilrimişim endokrinoloji bilen birine sordum
Hocam net bi deger kimse veremez. Genetige bagli umarjm uzarsiniz.2.5-3cm daha uzayabilrimişim endokrinoloji bilen birine sordum
Zaten genetiklerimi söyledim 2,4-2,8 dedi şuan 177 yim zaten sabah ölçtüm.Hocam net bi deger kimse veremez. Genetige bagli umarjm uzarsiniz.
Genetiklerini nasıl söyledi dostum Allahla iletişime falan mı geçtin anlamadımZaten genetiklerimi söyledim 2,4-2,8 dedi şuan 177 yim zaten sabah ölçtüm.
Evet garip geldi ama ortalama soyluyordurGenetiklerini nasıl söyledi dostum Allahla iletişime falan mı geçtin anlamadım
Ya ona söyledim boyumu tahmin etmesi için genetikleri söylemeden nasıl tahmin etsin?Genetiklerini nasıl söyledi dostum Allahla iletişime falan mı geçtin anlamadım
Kanka sadece hangi sistemden baktığını sordumBoyut önemli değildir. Bana bak. Beni boyumla mı yargılıyorsun? Hmm? Hmm. Yargılamamalısın. Benim müttefiğim Güç ve bu çok güçlü. Yaşam yaratıyor, büyütüyor. Enerjisi etrafımızı sarıyor ve bizi bağlıyor. Akıllı varlıklarız biz, et parçası değil. Etrafındaki Güç'ü hissetmelisin; burada, aramızda, ağaçta, taşta, her yerde, evet. Kara ve gemi arasında bile.
Valla anne baba boyuna bakılırsa 176yı öp başına koy reis bu arada aynı yaştayız ben 2.5 ay sonra 18 olcam 6 cm uzadım bu sene oluruna bırak benceYa ona söyledim boyumu tahmin etmesi için genetikleri söylemeden nasıl tahmin etsin?
177 olmuşum kanka ölçtümValla anne baba boyuna bakılırsa 176yı öp başına koy reis bu arada aynı yaştayız ben 2.5 ay sonra 18 olcam 6 cm uzadım bu sene oluruna bırak bence
Kanka ben zaten endokrinoloji bilen birine sordum 2,5-2, 8 cm daha uzarsın dedi silicem zaten bu konuyu sormadan önce sormuştum buraya gerek kalmadı 177 olmuşum zaten uzuyorumboyunun uzunluğu elinde olan bir şey değil tabi benim gibi hormon eksikliğin felan varsa uğraşırsın o ayrı bu yüzden boyuna takılmamanı öneririm değiştirebildiğin şeylere odaklanmalısın
baban ve annenden farklı olamazsın. bu boy bile genetiğine göre iyi. eğer biraz daha küçük olsaydın bir şeyler önerebilirdim ama... yinede spor ve aralıklı oruç deneyebilirsin özellikle aralıklı orucu bir hayat klasiği yap ama boyun uzamazsa da büyük bir hayal kırıklığına uğrama. zaten ortalama homo sapiens erkeği boyu 1.7 metre sen yine de biraz daha uzunsun177-178-179-180 olabilir miyim ergenliğe 13 sonları 14 başı gibi girdim geçen sene 172-173 tüm baba 167 anne 160 dayılarım 177-181
177 yim zaten 2,4-2,8 cm daha uzayabilrimişim sordum endokrinoloji bilen birine sordumbaban ve annenden farklı olamazsın. bu boy bile genetiğine göre iyi. eğer biraz daha küçük olsaydın bir şeyler önerebilirdim ama... yinede spor ve aralıklı oruç deneyebilirsin özellikle aralıklı orucu bir hayat klasiği yap ama boyun uzamazsa da büyük bir hayal kırıklığına uğrama. zaten ortalama homo sapiens erkeği boyu 1.7 metre sen yine de biraz daha uzunsun
anladık kanka endokrinoloji bilen birine sordun bende senle yaşıtım takma bukadar boya ben boyumu bile bilmiyorum2.5-3cm daha uzayabilrimişim endokrinoloji bilen birine sordum
ha bu arada 177 de gayet ideal bir boy bizim okulda 9. sinif bi çocuk var 130/140 falan çocuk çocuğu gördükçe şükrediyorum177 yim zaten 2,4-2,8 cm daha uzayabilrimişim sordum endokrinoloji bilen birine sordum