9950X için 360mm ya da 420mm

Merhaba Kasa için NZXT H6 flow modelini öneririm fiyatı şu anda 5k civarında, 3 fanla geliyor 9 fan desteği var sıvı soğutmayı çıkarsak, 6 fan daha ilave edip gönlünüzce kullanabilirsiniz. Diğer konuya gelecek olursak amd işlemcilerin TDW değerleri intele göre çok düşük olduğu için aşırı üstün soğutmalara ihtiyaç yok rehavete kapılmayın işlemci parası kadar sıvı soğutmaya para veriyorlar üzülüyorum, Bu işlemciyi çift kuleli kule tipiyle bile soğutabilirsiniz ama illa sıvı soğutma tercihiniz ise 360 mm işinizi görecektir. Kullandığım ve memnun olduğum bir modeli size iletiyorum.
1 - / https://www.akakce.com/islemci-sogu...l37zt8KBBfoFM1PDMbIDPXc5fbWeR_pUaApI4EALw_wcB

2-/ https://www.akakce.com/islemci-sogu...l37zt8KBBfoFM1PDMbIDPXc5fbWeR_pUaApI4EALw_wcB

bunlardan birisini alarak uzun zamanlar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz .
Hocam teşekkür ederim, Arctic LF3 420 ile 360 arasında fiyat olarak 2 bin lira var. Önerdiğiniz soutucular hakkında pek fazla test bulamadım, belki de benim hatam bilmiyorum. Sizin işlemciniz nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus proart pa602 kullanıyorum 420mm radyatör desteği var. Arctic lf3 420mm biraz kalın bir radyatöre sahip bu kasaya sığıyor ama üst kapağı modifiye etmen gerekir. Farklı bir 420mm soğutucu alırsan rahatlıkla sığacaktır gene de teknik broşörlerine bak, söylediğin her iki kasada gerçekten güzel kasalar. Ne tercih edersen et uzun yıllar kullanırsın. Son kararını verdikten sonra yaz sorunsuz sığıp sığmayacağına bakalım
Hocam Deepcool Morpheus aldım, şimdi sıra AIO'da

Hocam teşekkür ederim, Arctic LF3 420 ile 360 arasında fiyat olarak 2 bin lira var. Önerdiğiniz soutucular hakkında pek fazla test bulamadım, belki de benim hatam bilmiyorum. Sizin işlemciniz nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Deepcool Morpheus aldım, şimdi sıra AIO'da
Güzel günlerde kullan benim aldığım dönemde tükenmişti 2 ay bekledim gelmedi. Güzel kasa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,751
Üyeler
185,159
Son üye
Savoy
Geri