GaZoZKaPaGI
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
250 kupon gözükmüyor
ucuzunu bulursan farkı iade güvencesi kapsamında tanımlanan 250 tl kupon için iade isteyeceğim mhden. ucuzunu bulursan iade diyorsun ama sen kendin daha ucuza satıp ilk alanları düdüklüyorsun.
aslinda olabilmesi lazim.500 liralık hepsiburada kupon alıp , 9500 den çğrenci indirimi ne başvurabiliyor muyuz acaba
250 kupon gözükmüyor
baktım da 100 liralık varmış tek , pazarama felan düşürürse nothingde yapılabilir aslında+1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aslinda olabilmesi lazim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hb 10.000 tane 250tllik kupon dagitmisti sepette gozukuyordu. 10.000tane kupon bitmis olmali bende de yok suan. guncel fiyat 9.999tlden devam.
hocam ne tür kronik sorunları var acaba ? İptal edilip nothing çekilir mi? güncellik konusundan vs nothingden önde gördüğüm için daha mantıklı geldi. Oyun vs oynanmayacagı ıcın de işlemci cok umrumda degil acıkcası deva bir fark da yok gibi.biz de bedavaya yakin bir fiyat bicildigi icin aldik hocam. yoksa butun cinli cihazlarda oldugu gibi bu cihazin da bazi ufak tefek kronikleri var. ama 10k verince katlanabiliyor insan.
ama mesela 15k paran vardir, az evvel arkadas indirimi paylasti 8/256 galaxy a36 alirsin kafan rahat kullanirsin. bu da bir tercih.
Bu sorunlar birçok markada oluyor. o cihaz samsung panel kullanıyordu hatırladığım kadarıyla. Aynı sorun birkaç jenerasyon önce s serisi Samsunglarda da vardı.Gt 2 pro herkeste yeşil çizgi sorunu çıktı telefonlar çöp oldu realme ortada yok
Benim bildiğim yok. Nt1'in birkaç kroniği varmışhocam ne tür kronik sorunları var acaba ? İptal edilip nothing çekilir mi? güncellik konusundan vs nothingden önde gördüğüm için daha mantıklı geldi. Oyun vs oynanmayacagı ıcın de işlemci cok umrumda degil acıkcası deva bir fark da yok gibi.
Kombo görünce bana bir ferahlık geliyor ya. Hayırlı olsunBonuş flaşla özel kampanyadan 175+500+200 kombosundan toplam 875₺ bonusla beraber 9124₺ geldi.
hocam ne tür kronik sorunları var acaba ? İptal edilip nothing çekilir mi? güncellik konusundan vs nothingden önde gördüğüm için daha mantıklı geldi. Oyun vs oynanmayacagı ıcın de işlemci cok umrumda degil acıkcası deva bir fark da yok gibi.