yolyordam35
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,070
Ben de anneme aldım. Güzel indirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam teşekkürler.
Ben de aynı şekilde hocam iyi denk geldi bayadır telefon bakıyordum anneme aradan çıkarmış oldum inşallah sevinir![]()
bonus 500 ve 175 olmak üzere 675 bonus verdi. almak isteyenler bonus flashtan e ticaret ile ilgili kampanyalara katılsın.
99 tl spigen type c kablo ile bonus için 10kya tamamlayıp aldım.
Tam aklıma geldiniz, mesajı aradım, haberdar olmuşsunuz. Ben de diğerini iptal ettim. Bunu aldım. Hayırlısı olsun inşallah.
Benim aldığımda henüz hazırlanıyora geçmedi. Aşağı yukarı aynı zamanda aldık. Bence 11.11 den dolayı gecikme olmuştur. İndirim uzun süre kaldı, hata v. b. Olduğunu düşünmüyorum.
2019 da aldığım telefonu kullanıyorum. Yazılım güncellemesi ile ilgili sıkıntı olmasa yeni telefona da ihtiyacım yok. Hemen custom firmware' den bahsedenler olacaktır, honorun eski serilerinin bootloader lock saçmalığını az araştıran bulur. Dolayısıyla yazılım güncelleme desteği benim için FAZLASIYLA önemli.
Bir not daha ekleyeyim, bundan önce kullandığım telefon ASUS Zenfone 2 idi. Şu an evde sırf yazılım desteği yüzünden canavar gibi çalışan 3 tane çöp var.
ilk sipariş verenlerdenim hala alındı kısmında. bu arada yeşili stoklara eklendi. önce 15k sonra 12k. bakalım o ne zaman düşecek
garantipay ile np1 aldım 500 gelmedi o attığım 300 de gelmedi sadece 175 geldi garip bi banka ya bu niye vermedi şimdi anlamıyorum ya
Hayırlı olsun. Telefonu beğendin mi hocam
Bonuş flaşla özel kampanyadan 175+500+200 kombosundan toplam 875₺ bonusla beraber 9124₺ geldi.
hepsiburada faturayı değiştirebiliyor , ben tablet alırken hem kupon kullandım hem de kulaklık hediyesi vardı . İsteğim üzerine çıkardılar onları istediğim şekilde yapıp yolladılar. Yoksa ben de biliyorum faturada ne gözükeceğini belki onu da yapabilirler diye dedim
Bende yeni aldım bu cihazi, sanki pil cabuk bitiyor gibi geldi bana bu normalmi
Telefonda sevmediğim tek şey çok fazla bloatware var ve bazı sistem "reklamlarını" kapatmak mümkün değil. Çok can sıkıyor mu hayır ama mesela telefon ana ekranında sağa kaydırdığımda Google Keşfet yerine HiAssistant diye saçma sapan reklam/bloatware uygulaması çıkıyor ve bu bir sistem uygulaması. Bunu Google Keşfet ile değiştirme yolu olmadığı için HiAsistant'ı devre dışı bıraktım artık Keşfet de yok HiAssistant da. Bir diğer örnek de "Global Search" uygulaması ama ondaki reklamlar kapatılabiliyor.
evet beyler cihazdan memnun muyuz? ana konu falan açalım mı? oyun oynamayacak adama oyun oynatır bu namıssız