hocam ram ve işlemciyi aldınız mı ?Dostlar bilgisayarımı update ediyorum Ryzen 5 5600 alıcam ram ekleyeceğim ve ekran kartı alıcam 9000e ekran kartı önerilerinizi alabilir miyim? (Sıfır alıcam ikinci el önermeyin lütfen)
Hayır almadım ryzen 5 5600 ile 16gb patriot alıcam şu an kullandığım ram de patriot ve ssd de alıcam onu unutmuşumhocam ram ve işlemciyi aldınız mı ?
Hayır almadım ryzen 5 5600 ile 16gb patriot alıcam şu an kullandığım ram de patriot ve ssd de alıcam onu unutmuşum
Her Şey Yanımda
www.vodafone.com.trbunlardan alırsanız ekran kartına biraz daha bütçe kalır gibi hocaAMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 3.424,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Her Şey Yanımda
www.vodafone.com.trbunlardan alırsanız ekran kartına biraz daha bütçe kalır gibi hocamAMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 3.424,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci zaten bu ama ram tükendi olarak gösteriyor 16gb yerine 8 al diyorsun sanırım ama arada 500tl fark oluyor 500tl ne kadar fark edebilir ekran kartına emin değilim açıkçasıHer Şey Yanımda
www.vodafone.com.trbunlardan alırsanız ekran kartına biraz daha bütçe kalır gibi hocamAMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
2 tane 8 al hocam 1 tane değilİşlemci zaten bu ama ram tükendi olarak gösteriyor 16gb yerine 8 al diyorsun sanırım ama arada 500tl fark oluyor 500tl ne kadar fark edebilir ekran kartına emin değilim açıkçası
Zaten 1 tane ram var attığının aynı özellikte 2 slot var2 tane 8 al hocam 1 tane değil
bitmiş o zaman stok hocam ben dün 4 tane almıştımZaten 1 tane ram var attığının aynı özellikte 2 slot var
Hayır stoktan bahsetmiyorum benim elimde aynı özellikte bilgisayarımda takılı 8gb ram var zaten ya yanına 16gb alıcam ileride 8i çıkarıp 16 alırım yine 32 yaparım ya da 8gb alıcam 16gb olucak aradaki 500ü başka parçaya vericembitmiş o zaman stok hocam ben dün 4 tane almıştım
anladım hocam o zaman ilerde 32 yapmaya çalışın rami şimdi rx 6700 alabilirsiniz istersenizHayır stoktan bahsetmiyorum benim elimde aynı özellikte bilgisayarımda takılı 8gb ram var zaten ya yanına 16gb alıcam ileride 8i çıkarıp 16 alırım yine 32 yaparım ya da 8gb alıcam 16gb olucak aradaki 500ü başka parçaya vericem
Rx 6600 den aşağı alma 8.5k ya bulursun ram de 8x2 al yada istersen 1x16 sana kalmış biraz aştı bütçeyi kusura bakmaDostlar bilgisayarımı update ediyorum Ryzen 5 5600 alıcam ram ekleyeceğim ve ekran kartı alıcam 9000e ekran kartı önerilerinizi alabilir miyim? (Sıfır alıcam ikinci el önermeyin lütfen)