Çözüldü✓ A TIER 850W F/P PSU ÖNERİSİ LAZIM

ATX 3.0 yazdığına göre evet 2023 versiyonu. Kronik CW var bunlarda.
Tamamdır hocam iptal talebi ettim. Corsair alayım öyleyse. ATX 3.1 yok çünkü başka.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam iptal talebi ettim. Corsair alayım öyleyse. ATX 3.1 yok çünkü başka.
Birde ASUS Prime hiç mi önermezsiniz? Beyaz olması aklımı karıştırıyor gerçekten. :D

Birde ASUS Prime hiç mi önermezsiniz? Beyaz olması aklımı karıştırıyor gerçekten. :D
PSU'nun kendisi beyaz kabloları siyah. Yani bir önemi yok.

1755516232736.webp

Core reactor II VE alınmamalı. VE serisinde iç bileşen kalitesini düşürdüler.

Bütçe çıkarsa buna bak.

Ayrıca enermax A tier sayılır. B değil.

Enermaxdan biraz daha iyi.

B falan değil. Tierlistlerden yorum yapmayın.
Tierlist benim paşam bu bir b tier psu bu kadar

B tier falan değil. Raijintek cratos 1000W'ı bile geçiyor. Nasıl B tier bu?
Yavrum bu bir b+ psu sanr firmasi üretiyor japon kapasitörler evet çok güzel psu binlerce kez önerdim ama şu forumda şunu artık anlayın başlık neyse yorumu ona göre yapın adam a tier istedi ona göre yorum attim enermax kötü demedim

Yavrum bu bir b+ psu sanr firmasi üretiyor japon kapasitörler evet çok güzel psu binlerce kez önerdim ama şu forumda şunu artık anlayın başlık neyse yorumu ona göre yapın adam a tier istedi ona göre yorum attim enermax kötü demedim
Japon kondansatörden doğru yorum yapmıyorum. Regulasyon ve ripple değerlerine göre konuşuyorum. Hepsi raijintek cratos 1000w modelinden daha iyi.

A850G var bende hiç ses duymadım, elektrik kesintisinde en ufak problem yaşamadım.

A850G var bende hiç ses duymadım, elektrik kesintisinde en ufak problem yaşamadım.
Bunu aldım hocam, NZXT almıştım CW varmış onda da.

Japon kondansatörden doğru yorum yapmıyorum. Regulasyon ve ripple değerlerine göre konuşuyorum. Hepsi raijintek cratos 1000w modelinden daha iyi.

Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim sorun değil B/A önermesi.
Ben A isterim B'de işini görür derse saygı duyarım.
Bilgili olduğum bir konu değil bu. @yusuf7878 Yusuf arkadaşta sağ olsun bilgili birisi. Sorun yok sağ olun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,420
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri