Çözüldü✓ A TIER 850W F/P PSU ÖNERİSİ LAZIM

Tamam işte. Coil whine var diye kötü olmuyor. Onu diyorum.

Hayır kötü değil. Regulasyonda ve ripple değerlerinde enermax ve raijintekden daha başarılı.
Delta olan biraz eski tip değilmi atx 3.1 ve pcle 5.1 yok ha tabi verisel olarak daha önde

Delta olan biraz eski tip değilmi atx 3.1 ve pcle 5.1 yok ha tabi verisel olarak daha önde
ATX 3.1 olayı belli değil. Ama verilere göre yüksek ihtimalle ATX 3.0 veya 3.1 koşullarını sağlar. Ama evet dediğiniz gibi PCI-E 5.0 desteği yok. Ki zaten eski bir platform kullanıyor. Bundan dolayı 190mm.

ATX 3.1 olayı belli değil. Ama verilere göre yüksek ihtimalle ATX 3.0 veya 3.1 koşullarını sağlar. Ama evet dediğiniz gibi PCI-E 5.0 desteği yok. Ki zaten eski bir platform kullanıyor. Bundan dolayı 190mm.
Xaten ondan dolayı eski değilmi dedim ama yinede götürür

Kasa bu hocam. uzunluk destekliyor ama eni 18cm'de kalıyor. 1cm sığmıyor gibi?

1755513420582.webp

Kasa bu hocam. uzunluk destekliyor ama eni 18cm'de kalıyor. 1cm sığmıyor gibi?

Alıntıyı görüntüle
1755513608491.webp

Bu şekilde takarsan desteklemesi lazım. İncelemesine bak istersen almadan önce. 24 pin kablosu biraz demode görünümde sayılır.

Bu şekilde takarsan desteklemesi lazım. İncelemesine bak istersen almadan önce. 24 pin kablosu biraz demode sayılır.
O zaman bu üçünden hangisini önerirsiniz son olarak?

A Tier
A Tier

Kasam Beyaz olduğu için bunu da düşündüm. B+ Vermişler buna da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu var ama 9k'ya kadar çıkamıyorum şuan.

O zaman bu üçünden hangisini önerirsiniz son olarak?

A Tier
A Tier

Kasam Beyaz olduğu için bunu da düşündüm. B+ Vermişler buna da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu var ama 9k'ya kadar çıkamıyorum şuan.
MSI mpg ripple değerlerinde sadece 3.3v kanalında daha başarılı. Fakat genel anlamda corsair regulasyonda daha başarılı msı'a göre. Yani 3 ü arasından corsair. Fakat alabilirsen NZXT C1000 alman daha iyi olur. İkisinide geçiyor o model.

Son düzenleme:
MSI mpg ripple değerlerinde 3.3v kanalında daha başarılı. Fakat genel anlamda corsair regulasyonda daha başarılı msı'a göre. Yani 3 ü arasından corsair. Fakat alabilirsen NZXT C1000 alman daha iyi olur. İkisinide geçiyor o model.
3.3 kanalı pek zorlanan bir kanal değil güncel sistemlerde fakat dediğiniz gibi nzxt c 2024 daha iyi olurdu zaten baktım corsairi atmadan önce maalesef uygun fiyat kalmamış. Corsair stok bitmiş nzxt fiyatı uçmuş hayırlısı olsun

MSI mpg ripple değerlerinde 3.3v kanalında daha başarılı. Fakat genel anlamda corsair regulasyonda daha başarılı msı'a göre. Yani 3 ü arasından corsair. Fakat alabilirsen NZXT C1000 alman daha iyi olur. İkisinide geçiyor o model.
Tamamdır hocam çok teşekkürler size ve yardımcı olmaya çalışan zaman ayıran herkese ayrı ayrı teşekkürler.
Bu şartlarda MSI bütçeme en uygunu. Sağ olunuz.

Hocam son bir gayretle bunu aldım, C1000 bitmiş C1200 vardı aynı ücrete nerdeyse. Bunu aldım tamamdır değil mi?

1755515715573.webp

Ürün Linki

Hocam son bir gayretle bunu aldım, C1000 bitmiş C1200 vardı aynı ücrete nerdeyse. Bunu aldım tamamdır değil mi?

Alıntıyı görüntüle

Ürün Linki
Sanırım bu 2023 versiyonu. Bu versiyonlar kronik CW sorunlu. Keşke sorsaydınız almadan önce. ATX 3.1 olması gerek 2024 versiyonunda.

Geri