Neler Yeni

A101'den bu masa alınır mı?

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Murat
Bütçe
1100
Aradığım gibi bir masa bulamadım bulduklarınlm da bütçeme uygun değildi. A101de bunu gördüm.
Almak konusunda şüpheliyim. Bu masa alınır mı ya da önerebileceğiniz başka masa var mı? 60x120 boyutlarda olması yeterli

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aradığım gibi bir masa bulamadım bulduklarınlm da bütçeme uygun değildi. A101de bunu gördüm.
Almak konusunda şüpheliyim. Bu masa alınır mı ya da önerebileceğiniz başka masa var mı? 60x120 boyutlarda olması yeterli
Son zamanlarda internetten bu tür birçok ürün aldım ama kargolarda düzgün gelmedi. Bu sefer firmaya derdini anlatmaya çalışıyorsun. Bulunduğun yerdeki mobilyacılarda elbet vardır. Bende hiç ummadığım bir mobilyacıda aradığımı buldum. Problem çıktı. Aradım geldiler düzelttiler. İnternette hem firma ile uğraşıyorsun. Hem de satıcı ile uğraşıyorsun.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Abdullah
Alma çok kötü yorumları var

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son zamanlarda internetten bu tür birçok ürün aldım ama kargolarda düzgün gelmedi. Bu sefer firmaya derdini anlatmaya çalışıyorsun. Bulunduğun yerdeki mobilyacılarda elbet vardır. Bende hiç ummadığım bir mobilyacıda aradığımı buldum. Problem çıktı. Aradım geldiler düzelttiler. İnternette hem firma ile uğraşıyorsun. Hem de satıcı ile uğraşıyorsun.
Buradaki mobilyacılar internete göre çok daha yüksek fiyat çekiyor. Kendim özel yaptırmayı istiyorum ama nerede yaptırabileceğimi bilmiyorum. Bugün sanayi tarafına gidip soracağım bulabilirsem direkt ordan alıcam zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alma çok kötü yorumları var
Genelde internet uzerinde satilan masalar hasarli veya hatali geliyor o yuzden 2 gundur arastirma yapiyorum bi turlu duzgun bir sey bulamadim

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Abdullah
Buradaki mobilyacılar internete göre çok daha yüksek fiyat çekiyor. Kendim özel yaptırmayı istiyorum ama nerede yaptırabileceğimi bilmiyorum. Bugün sanayi tarafına gidip soracağım bulabilirsem direkt ordan alıcam zaten

Genelde internet uzerinde satilan masalar hasarli veya hatali geliyor o yuzden 2 gundur arastirma yapiyorum bi turlu duzgun bir sey bulamadim
https://ty.gl/oktere4xir bende bu var yani iyi beni idare ediyor. Ama bana kalsa oyuncu masası al

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Abdullah

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Abdullah
Model olarak aynı yani. Sadece isimleri farklı
Malzeme kalitesi de farklı olabilir. Ben aldığımda çok fark yoktu ondan Trendyol dan aldım. Çok uçmuş fiyatı

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Murat
Malzeme kalitesi de farklı olabilir. Ben aldığımda çok fark yoktu ondan Trendyol dan aldım. Çok uçmuş fiyatı
Sanırım gidip kendim bi atölyede yaptırcam. Şikayet yorumlarını okudum internetten mobilya alınmaz valla

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bin liraya böyle büyük bir masa büyük de bir risk bence. Bunun sallanması ayrı dert olur diğerlerine göre.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Murat

hocam ben bunu aldım cok memnunum boyu 1.40 resıme aldanma
Bunun rafsız olanını almayı düşünüyordum normalde yorumlarına baktım neredeyse herkesin masası köşesinden hasarlı gelmiş

Almaya çekindim o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,600
Üyeler
166,575
Son üye
Katze1
Top Bottom