Hüseyin321
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Herkese iyi akşamlar.Gigabyte A320 anakarta Rx5600xt takılırmı veye uyumlu çalışırmı.
Gayet güzel. PSU'nun marka modeli nedir?Çok teşekkür ederim. İşlemci olarak ryzen 5 2600 ve 600w PSU var elimde
Hmm dostum Rampage'in PSU'ları kalitesiz. Sistemine zarar verebilir. Şuanlık sorun yoksa kullan ama en yakın zamanda değiştirmeni öneririm. Daha önce forumda kaliteli markaları paylaştık internette de var.Rampage 600w
Şu anlık bütçem yok bu psu yu alalı 2.5 ay oluyor kimse bir sıkıntı yaşamamış çevremdekilerde önerdiHmm dostum Rampage'in PSU'ları kalitesiz. Sistemine zarar verebilir. Şuanlık sorun yoksa kullan ama en yakın zamanda değiştirmeni öneririm. Daha önce forumda kaliteli markaları paylaştık internette de var.![]()
Çevrendekileri dinlemen güzel bir şey dostum ama tavsiye aldıktan sonra mutlaka araştır. Şuanlık sorun yoksa kullanabilirsin.Şu anlık bütçem yok bu PSU yu alalı 2.5 ay oluyor kimse bir sıkıntı yaşamamış çevremdekilerde önerdi
İleride gereksiz mavi ekran ve reset sorunlarıyla karşılaşabilirsin, olan sistemine olur. Değiştirebildiğin an değiştirmeni öneririm.Şu anlık bütçem yok bu PSU yu alalı 2.5 ay oluyor kimse bir sıkıntı yaşamamış çevremdekilerde önerdi
Tamam tavsiniz için teşekkürler.500w psu bu sistem için yeterlimi pekimİleride gereksiz mavi ekran ve reset sorunlarıyla karşılaşabilirsin, olan sistemine olur. Değiştirebildiğin an değiştirmeni öneririm.