Nicksiz
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,172
Reis sen olmasan forumda millet intel işlemciyi AMD anakarta takacakBir de "Ucuz olanı al" diyor.
Reis sen olmasan forumda millet intel işlemciyi AMD anakarta takacakBir de "Ucuz olanı al" diyor.
a-proda yoktu demiBen "VRM" ile ilgili bir şey demedim, M.2 slotu var dedim.
Övünmek için demiyorum ama bu forumda kimse BIOS güncellemesi, fan girişleri, radyatör boyutu, RGB/ARGB girişleri, diğer özellikler vb. gibi şeylere yorum yapmıyor.Reis sen olmasan forumda millet intel işlemciyi AMD anakarta takacak![]()
İşte, bi' zahmet.a-proda yoktu demi
la yine araştırmadım ben.
allah kahretsin...
unutturma bidaha.Övünmek için demiyorum ama bu forumda kimse BIOS güncellemesi, fan girişleri, radyatör boyutu, RGB/ARGB girişleri, diğer özellikler vb. gibi şeylere yorum yapmıyor.
Hani ben mi çok bilgiliyim, yoksa forumdakiler mi bilgisiz, yoksa bilen var ama konuya mesaj mı yazmıyor, bilemiyorum.
Ben olmasam vallahi birçok konu cevapsız kalır, Allah seni inandırsın.
İşte, bi' zahmet.
Neden? 40tl değil reis, 100-120TL.Vlla 40 TL daha koy b450 al. A320 hard pişmanlık. OC yapmayacaksan bile
Aynen öyle katılıyorum bir a320 kullanicisi olarakVlla 40 TL daha koy b450 al. A320 hard pişmanlık. OC yapmayacaksan bile
O zaman 100 lira koy.Neden? 40tl değil reis, 100-120TL.
işte neden pişmanlıktır? Neden?O zaman 100 lira koy.
Alamıyorsan 498 TL' ye pro max modeli var onu al![]()
Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX Anakart incehesap.com
Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX Anakart incehesap.com'dan en uygun fiyata satın alabilirsiniz.www.incehesap.com
Keşke 2 sene önce pintilik etmeyeydimde anakarta para yatiraydim şuan onun kahrını çekiyorum yemin ederim en basitinden kasada 5 tane fan var 4 ü tam güç molex den çalisiyor pc açilinca araba motoru gibi ses çıkariyorO zaman 100 lira koy.
Alamıyorsan 498 TL' ye pro max modeli var onu al![]()
Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX Anakart incehesap.com
Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX Anakart incehesap.com'dan en uygun fiyata satın alabilirsiniz.www.incehesap.com
Sesli bir anakart yani.Keşke 2 sene önce pintilik etmeyeydimde anakarta para yatiraydim şuan onun kahrını çekiyorum yemin ederim en basitinden kasada 5 tane fan var 4 ü tam güç molex den çalisiyor PC açilinca araba motoru gibi ses çıkariyor![]()
OC yok. RAM hızı 3200 ve 3000 ken sistem açılmayabiliyor. VRM' ler berbat. 3600' ü bile zor kaldırır heralde.işte neden pişmanlıktır? Neden?