A320M-H vs A320-A Pro

Reis sen olmasan forumda millet intel işlemciyi AMD anakarta takacak :D
Övünmek için demiyorum ama bu forumda kimse BIOS güncellemesi, fan girişleri, radyatör boyutu, RGB/ARGB girişleri, diğer özellikler vb. gibi şeylere yorum yapmıyor.
Hani ben mi çok bilgiliyim, yoksa forumdakiler mi bilgisiz, yoksa bilen var ama konuya mesaj mı yazmıyor, bilemiyorum :D.
Ben olmasam vallahi birçok konu cevapsız kalır, Allah seni inandırsın.
a-proda yoktu demi
la yine araştırmadım ben.
allah kahretsin...
İşte, bi' zahmet.

Övünmek için demiyorum ama bu forumda kimse BIOS güncellemesi, fan girişleri, radyatör boyutu, RGB/ARGB girişleri, diğer özellikler vb. gibi şeylere yorum yapmıyor.
Hani ben mi çok bilgiliyim, yoksa forumdakiler mi bilgisiz, yoksa bilen var ama konuya mesaj mı yazmıyor, bilemiyorum :D.
Ben olmasam vallahi birçok konu cevapsız kalır, Allah seni inandırsın.

İşte, bi' zahmet.
unutturma bidaha.

beyler sistem topluyom da yardım etcek varmı?

O zaman 100 lira koy.
Alamıyorsan 498 TL' ye pro max modeli var onu al
Keşke 2 sene önce pintilik etmeyeydimde anakarta para yatiraydim şuan onun kahrını çekiyorum yemin ederim en basitinden kasada 5 tane fan var 4 ü tam güç molex den çalisiyor pc açilinca araba motoru gibi ses çıkariyor 😀😀

Keşke 2 sene önce pintilik etmeyeydimde anakarta para yatiraydim şuan onun kahrını çekiyorum yemin ederim en basitinden kasada 5 tane fan var 4 ü tam güç molex den çalisiyor PC açilinca araba motoru gibi ses çıkariyor 😀😀
Sesli bir anakart yani.

Geri