Öneri A55 mi X6 Pro mu benim için daha iyi bir seçenek ?

XLostR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
295
Destekli 2-3 yıla desteği bitmeyecek , kaliteli , oyunda oynatacak (her oyunu max ayarlarda olmasa da),hızlı bir telefon arıyorum

bütçe : 16,500-20,000 TL

Destekli 2-3 yıla desteği bitmeyecek , kaliteli , oyunda oynatacak (her oyunu max ayarlarda olmasa da),hızlı bir telefon arıyorum

A54 var elimde, 60 fps pubg de tek oyunda 42-43 dereceleri görüyorum açıkçası oyun konusunda beni tatmin etmedi bu telefon. İyi araştırmak lazım, youtubedan oyun testleri vs izleyerek alın hocam.

A54 var elimde, 60 fps pubg de tek oyunda 42-43 dereceleri görüyorum açıkçası oyun konusunda beni tatmin etmedi bu telefon. İyi araştırmak lazım, youtubedan oyun testleri vs izleyerek alın hocam.
aklımda x6 pro vardı. Sıçramada bile su sertifikası yok her tarafı plastikten yapılma bir cihaz. Kaliteden ödün verip sırf işlemciye abanmışlar. Ondan dolayı şuan A55 düşünüyorum ama birde foruma danışmak istedim.

aklımda x6 pro vardı. Sıçramada bile su sertifikası yok her tarafı plastikten yapılma bir cihaz. Kaliteden ödün verip sırf işlemciye abanmışlar. Ondan dolayı şuan A55 düşünüyorum ama birde foruma danışmak istedim.
A55i deneyimlemedim, Güncel olarak A54 kullanıyorum, ısınma sorunu bariz var ama diğer çin markaları gibi değil samsung telefonlar tabii ki.

A55i deneyimlemedim, Güncel olarak A54 kullanıyorum, ısınma sorunu bariz var ama diğer çin markaları gibi değil samsung telefonlar tabii ki.
A55 ile A54 çok farklı cihazlar.

A55 yerine bu modeller daha iyi

Oyun için telefon arıyorsan X6 Pro seni tatmin eder. Fakat bu cihazın eksi yönleri var; yazılım, malzeme kalitesi ve sertifika yönünden iyi değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S22 veya S23 FE modellerine bakabilirsin (FE serisinde batarya bir tık üzebilir.)

Sana x6 pro kullanmış biri olarak tavsiye vereyim 20k'ya en stabil ve en amiral gemisi güçlü telefon poco f6'dır araştır istersen x6 pro'da sorun yaşayanlar var f6'da neredeyse yok denecek kadar az f6 bataryası daha uzun gidiyo mobile legend 2 tur atıyorum şarj%100'den 99-98 e iniyo parlaklık fulldeyken güneş altında ekran gözüküyo güzel bir şekilde 90w şarj aleti sunuyo hızlı şarj desteği + dersen 25dk'da normal dirke hızlı şarj dersen 35dk'da şarj oluyo altlı üstlü hoparlör ve kalitesi şiddetide güzel suya ve toza dayanıklılık serfitikası ortalama x6pro'dan daha iyi çekim gücü güzel arayüz güzel call off duty mobile ultrada 120fps oda 2 turda %1-2 şarj gidiyo parlaklık fullken ayrıca x6 pro ısınıyor f6'da ise soğutma mevcut ne kadar oynarsan oyna öyle çok ısınmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,944
Üyeler
185,352
Son üye
Silentstar47239
Geri