Neler Yeni

ABD iPhone E-sim ve IMEI kayıt

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Merhabalar, ABD'den arkadaş gelirken 14 pro getiricek bana. Lakin ordaki modellerde fiziksel sim yokmuş sadece e-sim ile kullanılıyormuş. Merak ettiğim nokta abd dışındaki modellerde fiziksel sim var e-simde var. Bu şekilde 4+4 ay kayıt etmeden kullanılabiliyormuş. ABD modelinde de 4+4 şeklinde kullanabiliyormuyum çift e-sim gibi bişey mümkün oluyor mu? Yaz sonuna doğru yurtdışına çıkacağım oraya kadar kapanmaması baya iyi olur. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

şahin doğan

80+ Platinum
evet 2 e sim ile 4+4 ay kullanılıyor.

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet 2 e sim ile 4+4 ay kullanılıyor.
kesin bilgi dimi bro? :D birde şimdi e-simi tanımladım kapandıktan sonra aynı e-simi tanımlayabiliyorum dimi farklı bir numara olması falan gerekmiyor?

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
kesin bilgi dimi bro? :D birde şimdi e-simi tanımladım kapandıktan sonra aynı e-simi tanımlayabiliyorum dimi farklı bir numara olması falan gerekmiyor?
Yeni kod alıp aynı sim kartı tanımlayabiliyosun diye biliyorum

Cihazda 2 adet imei varsa 4+4 ay kullanılabilir. Her imei için 4 ay kullanım hakkınız olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmei bilgileri kutunun altında yazar

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Cihaz henüz elimde olmadığından kontrol edemiyorum malesef. Bunun tersi bir durum olursa almam pek mantıklı olmuyor çünkü. Yok mu ABD iPhone 14 prosu falan olan ya :D
Yeni kod alıp aynı sim kartı tanımlayabiliyosun diye biliyorum

Cihazda 2 adet imei varsa 4+4 ay kullanılabilir. Her imei için 4 ay kullanım hakkınız olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmei bilgileri kutunun altında yazar

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Cihaz henüz elimde olmadığından kontrol edemiyorum malesef. Bunun tersi bir durum olursa almam pek mantıklı olmuyor çünkü. Yok mu ABD iPhone 14 prosu falan olan ya :D
abd 13 pro max var bende fiziksel sim + e sim şeklinde, arkadaşından fotoğrafını isteyebilirsin bence çift simlidir çünkü apple özellikten kısmaz üst modelde

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Henüz aldırmadım ay sonunda gelicek de böyle şüphelerim var diye araştırıyım dedim netleştirmeden. Lakin sanırım dediğin gibi apple resmi sitesinde çift e-sim diye yazıyor zaten sorun olmaz gibi
abd 13 pro max var bende fiziksel sim + e sim şeklinde, arkadaşından fotoğrafını isteyebilirsin bence çift simlidir çünkü apple özellikten kısmaz üst modelde

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Henüz aldırmadım ay sonunda gelicek de böyle şüphelerim var diye araştırıyım dedim netleştirmeden. Lakin sanırım dediğin gibi apple resmi sitesinde çift e-sim diye yazıyor zaten sorun olmaz gibi
Evet problem olmaz bence sen gidene kadar. Zaten ilk 3 ay geçmiş oluyor bu sene 1 ay çalışmaz sadece telefonun

nisosko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Nisa Gulgonul
Merhabalar, ABD'den arkadaş gelirken 14 pro getiricek bana. Lakin ordaki modellerde fiziksel sim yokmuş sadece e-sim ile kullanılıyormuş. Merak ettiğim nokta abd dışındaki modellerde fiziksel sim var e-simde var. Bu şekilde 4+4 ay kayıt etmeden kullanılabiliyormuş. ABD modelinde de 4+4 şeklinde kullanabiliyormuyum çift e-sim gibi bişey mümkün oluyor mu? Yaz sonuna doğru yurtdışına çıkacağım oraya kadar kapanmaması baya iyi olur. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba acaba bu konuyu deneyebildiniz mi? Aynı durumu suan 15 pro için yaşıyorum. Amerika’dan kuzenim getirecek fakat sadece e-sim var. Suan kasım ayında olduğumuz için 2 ay kullanıp ocakta yeni 120 gün geldikten sonra çift e-sim ile +4 ay daha kullanabilir miyim? Yani yeni yılda 4+4 hak veriyor mu E-simle? Denediyseniz yorum yazarsanız çok sevinirim.

Top Bottom