Neler Yeni

Abdullah Abi’nin topladığı sistemdeki ekran kartı ne kadar iyidir?

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman

Zotac GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge LHR 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı​

Bu ekran kartı 3060 Ti olsa bile 2 fanlı ben biraz daha para ekleyip 3 fanlı bir model almaya razıyım ama ekran kartı değiştirme seçeneği yok kızmazsanız sevinirim.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
2 fanlı yeterli olacaktır. 3 fan daha iyi olur mu olur fakat pek de gerek yok.

Akiran

80+ Silver
Videoda ekran kartının ve işlemcinin sıcaklık değerleri gözüküyor. Ekran kartının sıcaklığı gayet iyi.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,704
İsim
misfit

Zotac GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge LHR 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı​

Bu ekran kartı 3060 Ti olsa bile 2 fanlı ben biraz daha para ekleyip 3 fanlı bir model almaya razıyım ama ekran kartı değiştirme seçeneği yok kızmazsanız sevinirim.
2 fan gayet yeterlidir. Test sonuçlarını Abdullah abi paylaşıyor zaten, sıcaklıklarına bakabilirsin. +1 fanın o kadar fark yaratacağını düşünmüyorum.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Peki 3 fanlı seçenek gelir mi mesela dün anakart seçilmiyordu bugün seçilebiliyor.
Bilemiyorum, ekran kartı stokları zor bulunuyor zaten. Bulunduğuna şükredin bence:)

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 fan gayet yeterlidir. Test sonuçlarını Abdullah abi paylaşıyor zaten, sıcaklıklarına bakabilirsin. +1 fan iyidir ama dağlar kadar fark yaratacağını düşünmüyorum.
Ekran kartı için uygun sıcaklıklar ne kadardır sorun olduğunu nasıl anlayabilirim ve internette bir video izledim herkes fanların çok sesli olmasından şikayetçi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,704
İsim
misfit
Ekran kartı için uygun sıcaklıklar ne kadardır sorun olduğunu nasıl anlayabilirim ve internette bir video izledim herkes fanların çok sesli olmasından şikayetçi
Masaüstü için 85 derece üstü uzun vadede zarar verebilir. Eğer iyi soğutma istiyorsan yüksek fan sesine katlanacaksın maalesef .d Kulaklık taktığında duymayacağın için seni rahatsız etmez.

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masaüstü için 85 derece üstü uzun vadede zarar verebilir. Eğer iyi soğutma istiyorsan yüksek fan sesine katlanacaksın maalesef .d Kulaklık taktığında duymayacağın için seni rahatsız etmez.
Şimdi akşam alırım sonra ekran kartı değiştirme seçeneği gelir beni üzer (genelde şansım böyle) genelde stok bitince ekran kartı değişiyor azcık fiyat artıyor belki gigabyte msi veya asus gibi bir ekran kartı gelebilir ama bekleme riskine değer mi babamla ben almışken kaliteli almak istiyoruz.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Şimdi akşam alırım sonra ekran kartı değiştirme seçeneği gelir beni üzer (genelde şansım böyle) genelde stok bitince ekran kartı değişiyor azcık fiyat artıyor belki gigabyte msi veya asus gibi bir ekran kartı gelebilir ama bekleme riskine değer mi babamla ben almışken kaliteli almak istiyoruz.
Değmez bence, tasarımı vs çok güzel hrm kaliteli soğutması var ama bi asus gibi değil.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,704
İsim
misfit
Zaten kaliteli? Sıcaklık sonuçları zaten ortada, daha kaliteli bir şey istiyorsan bütçeni arttır. MSI veya ASUS'un geleceğini düşünmüyorum çünkü fiyatı ciddi derecede artacaktır.

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Zaten kaliteli? Sıcaklık sonuçları zaten ortada, daha kaliteli bir şey istiyorsan bütçeni arttır. MSI veya ASUS'un geleceğini düşünmüyorum çünkü fiyatı ciddi derecede artacaktır.
Bütçem zaten 13-14k sistemi yükselterek alıcağım.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,704
İsim
misfit
Top Bottom