Neler Yeni

Abdullah Hacıgül Haklı! İkinci El Sistem Toplayın

Dexcorp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Oğuz Karagöz
nvidia almakla çok iyi yapmışsın dostum ben 6800 xt kullanıyorum yazılımı hala berbar açılmıyor amd radeon kendi kendine sam ayarını falan açıyor kapatmak isteyince her şeyi kapatıyor satıp nvidia geçeceğim bende
NVidia rahatliktir hocam. AMD islemci tarafinda cok iyi isler cikarsa da GPU tarafinda yillardir duzelemedi. AMD GPU'larin sorunlariyla ugrasacagima 20fps daha dusuk alir NVidia kullanirim.

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Gökhan Topal
Helal olsun hocam çok güzel olmuş iyi günlerde kullan inşallah

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Keloğlan 🆚sinek
NVidia rahatliktir hocam. AMD islemci tarafinda cok iyi isler cikarsa da GPU tarafinda yillardir duzelemedi. AMD GPU'larin sorunlariyla ugrasacagima 20fps daha dusuk alir NVidia kullanirim.

Nvdia pahalı olmasa amd fiyatına olsa nvdia alınır

Moon34

80+
Ben 2. el tercih etmiyorum lakin bilgisayar bileşenlerinde eğer 2. el alsaydım Anakart ve SSD'yi sıfır alırdım. Diğerleri tamam ama Anakart ve SSD'yi 2. el almam, gerekirse daha uygun fiyatlı ama daha güçsüz alırım ama sıfır alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,653
Üyeler
170,229
Son üye
abandoned
Top Bottom