özet geçicek varmı
Dayı onlar zaten sistemleri en az 10 günde millete ulaştırıyorlar.Fiyatlar düşücek videosundan sonra ciddi ciddi sistemler piyasadan çekildi vatan bile webe sistem satmıyor dört gündür.
Her zamanki durum o ama direk tüm sistemleri satışa kapatmaları garip heralde çok yoğunluk falan var .Dayı onlar zaten sistemleri en az 10 günde millete ulaştırıyorlar.
PP efsoymuş kim yaptı?osurmadım
Hayır öyle bir dünya yok öyle böyle indirimler yok şimdi bizim ülkede ki kafa şu indirim var ise al işine yarar yaramaz al fakar yurt dışında böyle bir dünya yok lazım olunca alıyorlar mesela bizde basit bir USB Type-A to Type-C aparatı var değil mi? Sırf indirime girdi diye 5 tane alan var hal bu ki işine bile yaramayacak belki bir gün lazım oldu o da 1 tane olacak kıyametemi stokluyorsunuz? Bakın şimdi olay şu fiyatı yüksek yazıyorlar indirimli gösteriyorlar senin dediğin indirim bu her dakika indirim var ya hani senin dediğin bu genellikle böyle ya da geçen senenin ürününü indirimli satıyorlar böyle yoksa indirimli fiyat falan değil bunu genelde parakende satıcılar yapar mesela wildberries'e gir örneklerini tonla görürsün gene suç bizim milletin.Türkiye'de cok ilginc bir şekilde kalıplaşmış bir kâr marji var. Adam alıp sattigi urunde %20-30 kazaniyorsa karlı bakmiyor. Hemen %50-80-90 karli iş ariyor ya da zam yapıyor. Baktılar alan yok piyasa çok durdu %20-25 karla satacağıma gider şirketin belli bir bütçesini faize bağlarım vs vs diye düşünüyor şirketler.
Ülkenin en buyuk marketleri bile bir ürünün bozulacağını bilmesine rağmen indirim yapmıyor cünku alisirlar indirimi beklerler diye CÖPE atmayı tercih ediyorlar.
Cidden türkiye de yapılan indirimler cok az kasti şekilde yapmiyorlar. Almanya ya da avusturya da mesela bazı dönemler var abi %50 indirimler havada ucuyor havada ama tr ye bakiyorum %10 indirim geldi mi stok bitiyor
Aynen öyle oldu. 30 k bütçe var ddr5 sistem alamıyorum dayiTam da yeni pc alacağım zamana geldi
açgözlülüğün bedelini ödemiş oldun fena miHaksız değil Vatandan 7500F 4060ti 8gb 1tb ssd li kaliteli Sistemi 22700 e almadım en azından 500gb lık halini 19999tl ye görürüm diye içimde patladı.