Ablama hediye ne alabilirim?

Neye ihtiyacı var onuda bilmiyorumki, bu yıl fantastik bir şey yapmak istiyorum ama işte aklımda hiçbir fikir yok.
Amaç sürpriz ise ondan kolayı yok lise arkadaşıma tablet kutusu içine pasta yapmıştım yeter ki hayal et :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

MDF tablo ne oluyor?
Karton gibi bir yapısı var googleye mdf yazın görürsünüz.Kumaş tablolar gibi değil çok ince ama baya güzel örnek link bulup atayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ablanı en iyi sen tanırsın v.s demeyin aklıma bir şey gelmiyor önerin lütfen.

Doğum Günü Hediyesi
bütçe abartılmasın 0-150 diyelim.

Karton gibi bir yapısı var googleye mdf yazın görürsünüz.Kumaş tablolar gibi değil çok ince ama baya güzel örnek link bulup atayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar aklımda hoşmuş.

Bütçen olan fiyatlara bulunabiliyor kalıcı da olmasını istiyorsun bence git bir kuyumcuya en temizinden sade ve şık, ablanın beğenebileceğini düşündüğün 925 ayar gümüş bir kolye yapıştır. Kesin tavsiyem, kıyafet falan çöp oluyor ama kolyeyi hem kadın milleti çok seviyor hem de bu hatıra diye uzun yıllar en çok sakladıkları şey oluyor. Ben de anneme almıştım doğum gününde altın bir kolye, tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Geri