🔥İndirim AC Black Flag ve Unity UbiStore'da daha ucuz!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
56c4948088a7e300458b46aa.jpg
56c4947a88a7e300458b45d6.jpg

AC Black Flag : 29.37 TL (SATIN AL)
AC Unity: 13.50 TL (
SATIN AL)

Ac II, BROTHERHOOD, REVELATIONS, AC III, ODYSSEY, almış biri olarak Black Flag, Unity, Syndicate önerir misiniz?

Abi güzel oyun değil bunlar hepsi birbirinin kopyası, bir kaç tanesini oyna yeter bayarsın.

Şahsen ben Black Flag ve Unity'i bitirdim ikisi de sevdiğim oyunlar. Syndicate'i bitirmedim ama Unity'e benziyordu.

Şahsen ben Black Flag ve Unity'i bitirdim ikisi de sevdiğim oyunlar. Syndicate'i bitirmedim ama Unity'e benziyordu.
Zaten 4 AC oyunu var. Bu ikisi de zevk verir mi?

Zaten 4 AC oyunu var. Bu ikisi de zevk verir mi?
Benzer oyunlar olduğunu zaten biliyorsundur. Aynı şeyleri yapmaktan zevk alıyorsan oynayabilirsin. Ufak tefek farklılıklar haricinde pek bir şey yok. Unity'de online görevler vs. var. Syndicate, 2 karakter üzerine kurulu. Black Flag'in gemi mekanikleri ve oynayışı güzel. Hikayeleri hakkında yorum yapamam oynayalı uzun zaman oldu pek hatırlamıyorum.

Black Flag seriye deniz savaşlarını getirmiş içerisinde bolca vakit geçirebileceğin bir oyundur. O yüzden onu tavsiye ederim. Lakin Unity gerek hikayesiyle gerek çıktığı zamanki kötülüğüyle pek övgü alan bir oyun değil. Ben yine de hikayeye hakim olmak adına serideki bütün oyunları oynadım. 13.50tl verilebilir Unity için. Black Flag zaten verdiğin paranın hakkını verir.

Unity öneririm, Black Flag önermem. Gemiye bin oraya git buraya git sıkıyor

Bu arada kullanmadıysan yarına kadar geçerli HELLO22 promo kodu varmış. Onunla %22 indirim alabilirsin. Yani Black Flag + Unity 9-10 tl kadar indirimle 33 tl civarına geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,257
Üyeler
190,717
Son üye
fenerlialex
Geri