DLC elbette oyunu uzatır, yeni şeyler görürsün. İmkanı olan alsın.Ana oyun var, dlcleri yok almayı düşünüyorum. Alınır mı?
Bende de yok. Alınır
bunun için forumda ayrıca bir konu açtım ama ben az önce ödeme yaptım sonrasında ubısoft hesabımla giriş yapıp kodları aktifleştirdim ama oyunlar hesabımda gözükmüyor bi bilgin var mı acaba?Arkadaşlar voidu'da fiyatlar daha uygun, ben bütün AC oyunlarını voidu'dan topladım.
Arama | Voidu | Bilgisayar Oyunları, Steam Kodları ve Daha Fazlası
Favori oyunlarınızı Voidu'dan satın alın; en uygun fiyatlı Steam, Origin, Epic Games, Rockstar oyunları ve çok daha fazlası bu resmi mağazada. Anında teslim!www.voidu.com
Hocam satın aldıktan sonra siparişlerim kısmına girip orada aktifleştir butonuna bastıktan sonra oyunları aktif etmek istediğiniz ubisoft hesabına giriş yapmanız lazım. Birde oyunlar ubisoft web sayfasında gözükmüyor çünkü en az bir defa oyuna giriş yapmanız lazım ubisoft connect uygulaması üzerinden.bunun için forumda ayrıca bir konu açtım ama ben az önce ödeme yaptım sonrasında ubısoft hesabımla giriş yapıp kodları aktifleştirdim ama oyunlar hesabımda gözükmüyor bi bilgin var mı acaba?
174 TL nerede hangi sitedenull
Become a legendary Viking on a quest for glory. Raid your enemies, grow your settlement, and build your political power.store.ubisoft.com
God of war almıştımda normalde playstore kod gelmedi iade geldi Alınır mı AC Valhalla174 TL
Dediğin gibiymiş hocam uygulama üzerinden giriş yaptım kütüphanede gözüktü. Web sitesi üzerinden göremeyince anlık bi kriz geçirmiş bulundumHocam satın aldıktan sonra siparişlerim kısmına girip orada aktifleştir butonuna bastıktan sonra oyunları aktif etmek istediğiniz ubisoft hesabına giriş yapmanız lazım. Birde oyunlar ubisoft web sayfasında gözükmüyor çünkü en az bir defa oyuna giriş yapmanız lazım ubisoft connect uygulaması üzerinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ubisoft web sitesinde 0 saat olan oyunlar gözükmüyor, en azından 1 dk oyunda vakit geçirmeniz lazım.
Voidu da 70₺ falan. Hatta dlc vs hepsi toplam 150₺null
Become a legendary Viking on a quest for glory. Raid your enemies, grow your settlement, and build your political power.store.ubisoft.com
God of war almıştımda normalde playstore kod gelmedi iade geldi Alınır mı AC Valhalla174 TL
Bende yazın aynı fiyata onu almıştım voidudan. Sırf ucuz diye aldım . Yoksa valhalla yı pek sevmiyorum. Yan görevleri vs çok sıkıcı.Evet DLC toplam almadım ben Voidu da 89 TL Deluxe editon aldım. Ubisoft da iade ettim 174 TL iademi aldım
O fiyata güzel oyun. Çok uzun saatler oynayacagin için alınır.null