Çözüldü✓ AC1200 USB Wifi Adaptör

admin 1234 deneyin ve modemi kendiniz mi satın aldınız yoksa internet sağlayıcınız mı verdi internet sağlayıcınız verdiyse hangi internet sağlayıcısı

admin 1234 deneyin ve modemi kendiniz mi satın aldınız yoksa internet sağlayıcınız mı verdi internet sağlayıcınız verdiyse hangi internet sağlayıcısı
internet sağlayıcısı verdi. Türksat kablonet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başarısız giriş dedi.

mso msopassword deneyin olmaz ise kablonet ile iletişime geçmeniz en mantıklısı olacaktır internette bulabildiğim kablonetin verdiği şifreler bunlar.

mso msopassword deneyin olmaz ise kablonet ile iletişime geçmeniz en mantıklısı olacaktır internette bulabildiğim kablonetin verdiği şifreler bunlar.
Olmadı. Peki bir sorum olacak, internetim normalde 100mbps laptoptan 5g bağlayıp speedtest yapınca 98mbps ortalama veriyor. Bu bilgisayarda ve telefonumda 2.4g bağlı ancak ortalama 20-25mpbs nin üstüne çıkmıyor. 5g ile alakalı mı?

Arayüz şifresini öğrendim 1 dakika

Arayüze girmeyi başardım şimdi ne yapabilirim?

2.4ghz 11b ve 11g teknolojisi olduğu için (n'de var ancak ac1200'de 11n yerine AC kullanılıyor olması lazım.)
11b'de 12mbps 11g'de ise maksimum 54mbps hız alabilirsiniz.
Ayrıca modeminizin de iyi bir modem olmadığını düşünürsek 25mbps almanız 5g kullanmıyorken çok normal.

Olmadı. Peki bir sorum olacak, internetim normalde 100mbps laptoptan 5g bağlayıp speedtest yapınca 98mbps ortalama veriyor. Bu bilgisayarda ve telefonumda 2.4g bağlı ancak ortalama 20-25mpbs nin üstüne çıkmıyor. 5g ile alakalı mı?

Arayüz şifresini öğrendim 1 dakika

Arayüze girmeyi başardım şimdi ne yapabilirim?
Modem arayüzünüzün nasıl göründüğünü bilmiyorum 5ghz bölümünü bulmanız gerekiyor bulamazsanız ekran görüntüsü gönderebilirsiniz

Modem arayüzünüzün nasıl göründüğünü bilmiyorum 5ghz bölümünü bulmanız gerekiyor bulamazsanız ekran görüntüsü gönderebilirsiniz
Buldum bu şekilde gözüküyor ne yapmalıyım?
1681563216751.png

Asus ac58 driverlarını indirip yükleyin sorununuz çözülecektir
Ürünüm o değil ancak işe yarar mı?

Kanal kısmını otomatik'e alabiliyorsanız alıp deneyin olmaz ise kanalı değiştirin

Bant genişliği kısmını da otomatiğe alabiliyorsanız otomatiğe alın alamıyorsanız destekliyorsa 160 desteklemiyorsa 80'i seçin

Asus ac58 driverlarını indirip yükleyin sorununuz çözülecektir
Dediğinizi yaptım böyle bir hata aladım.
1681563442719.png

Kanal kısmını otomatik'e alabiliyorsanız alıp deneyin olmaz ise kanalı değiştirin

Bant genişliği kısmını da otomatiğe alabiliyorsanız otomatiğe alın alamıyorsanız destekliyorsa 160 desteklemiyorsa 80'i seçin
Bakayım 1 dk

Kanal kısmını otomatike aldım bant genişliği alınamıyor

Değişen bir şey yok hala 5G göremiyorum

Eğer hala görmüyorsa arkadaşın dediği driver'ı kurun deneyin benim uyguladığım ayarlar bunlardı

Geri