Neler Yeni

Acaba Bütün Dilleri Biliyor Muyuz

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Alperen Yılmaz
internette bazen "kaza sonrası Türkçeyi unuttu başka dil konuşmaya başladı" gibisinden haberler duyuyorum aklıma şu soru takıldı biz bütün dilleri biliyorsak yeni dil öğrenirken neden zorlanıyoruz biraz da olsa veya bu diller yoksa bizim doğuştan bilinç altımızda varsa neden yeni dili öğrenirken zorluk çekiyoruz ki kaza sonrası nasıl direk bambaşka bir dili akıcı konuşabilirsin aklım almıyor gerçekten , konu üzerinde hiç araştırma yapmadım

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Onur Erçakır
Haberi dikkatli okursan adam yıllarca danimarkada yaşamış. 2 dili de biliyor. Beyninin Türkçe bölümü hasarlanınca Danca konuşabiliyor sadece.
Bütün dilleri bilmiyoruz. O sonuca nasıl vardın ki.

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Alperen Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haberi dikkatli okursan adam yıllarca danimarkada yaşamış. 2 dili de biliyor. Beyninin Türkçe bölümü hasarlanınca Danca konuşabiliyor sadece.
Bütün dilleri bilmiyoruz. O sonuca nasıl vardın ki.
sadece o değil kaza sonrası konuştuğu dilin memleketine gitmeyip akıcı konuşanlar var , bu sonuca nasıl vardığımı bende tam bilmiyorum meraktan açtım

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Alperen Yılmaz

MufasaBoss

80+ Bronze
internette bazen "kaza sonrası Türkçeyi unuttu başka dil konuşmaya başladı" gibisinden haberler duyuyorum aklıma şu soru takıldı biz bütün dilleri biliyorsak yeni dil öğrenirken neden zorlanıyoruz biraz da olsa veya bu diller yoksa bizim doğuştan bilinç altımızda varsa neden yeni dili öğrenirken zorluk çekiyoruz ki kaza sonrası nasıl direk bambaşka bir dili akıcı konuşabilirsin aklım almıyor gerçekten , konu üzerinde hiç araştırma yapmadım
O Haberi Tam Okumamışsın Kral Adam 10 Sen Danimarkada Yaşamış Ondandır

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Alperen Yılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri