Ulqi
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
- Bütçe
- 1400
Hangisini almam daha mantıklı olur ? Kullanım amacım oyun,film v.b işler. İkisi arasında gidip geliyorum, biri IPS diğeri TN panel.
Acer KA272bi.
Acer KA272bi.
Hocam ben esporçu olucam, kafa göz yarıcam, her el 35 vurucam, oyundan başka bir şey yapmıcam derseniz TN panel tercih edebilirsiniz. Ama bana kalırsa etmeyiniz. Çünkü oyun harici hiçbir şeyin sizi tatmin edeceğini düşünmüyorum. Renkler konusunda zevk almazsınız. Bence IPS veya VA tercih edin.Hangisini almam daha mantıklı olur ? Kullanım amacım oyun,film v.b işler. İkisi arasında gidip geliyorum, biri IPS diğeri TN panel.
Acer KA272bi.
Yok ya arada hikayeli oyunlar da oynarım. O zaman 75hz 1ms IPS panel olanı alım.Hocam ben esporçu olucam, kafa göz yarıcam, her el 35 vurucam, oyundan başka bir şey yapmıcam derseniz TN panel tercih edebilirsiniz. Ama bana kalırsa etmeyiniz. Çünkü oyun harici hiçbir şeyin sizi tatmin edeceğini düşünmüyorum. Renkler konusunda zevk almazsınız. Bence IPS veya VA tercih edin.
FPS oyunları için 75 yetersiz gelebilir. Siz yine de 144 almaya çalışın.Yok ya arada hikayeli oyunlar da oynarım. O zaman 75hz 1ms IPS panel olanı alım.
İndirimleri bekleyin hocam.144 hz de çok pahalı ya şu an.