Samsung G65 vs Asus TUF VG27AQML1A

32" de kavis daha belirgin ama ben 27" kullanıyorum daha iyi oluyor benim için parlaklığı kontrast oranı falanda iyi
G65B 27 inç alacağım sanırım 32 gerçekten büyük olur ve 2k için de çok uygun değil gibi. Arkadaşlarım Asus olanı almamı önerdiler IPS olduğundan dolayı ama onlar IPS fanı gibi oldukları için çok önemsemiyorum. G65B iyi bir seçenek gibi duruyor karşımda bugün karar verip alacağım. Zaten @Tayfunns hocamın da dediği gibi aradaki fiyat farkına değecek bir şey yok bakıldığında.

G65B 27 inç alacağım sanırım 32 gerçekten büyük olur ve 2k için de çok uygun değil gibi. Arkadaşlarım Asus olanı almamı önerdiler IPS olduğundan dolayı ama onlar IPS fanı gibi oldukları için çok önemsemiyorum. G65B iyi bir seçenek gibi duruyor karşımda bugün karar verip alacağım. Zaten @Tayfunns hocamın da dediği gibi aradaki fiyat farkına değecek bir şey yok bakıldığında.
Yok evet bir de g65b nin ayakları büyük onada dikkat edin ben küçük diye düşünüyordum büyük çıktı

Yok evet bir de g65b nin ayakları büyük onada dikkat edin ben küçük diye düşünüyordum büyük çıktı
Evet hocam farkettim ayrıca bir sorum var 4070 ti super ekran kartım var ama monitörün gsync desteği var mı yok mu anlayamadım. Free sync premium desteği yazıyor. Bilginiz var mı?

Evet hocam farkettim ayrıca bir sorum var 4070 ti super ekran kartım var ama monitörün gsync desteği var mı yok mu anlayamadım. Free sync premium desteği yazıyor. Bilginiz var mı?
Var gsync da var hocam

Monitörü 2 kez satın aldım; 1. satın alımda 2 ölü piksel çıktı iade ettim, 2. siparişimde ise 7 tane ölü piksel çıktı bugün iade işlemini başlattım.

Sol üst köşe 1
Sol alt köşe 1
Ekranın ortasında 1
Orta üst bölüm birbirine çapraz 2 tane
Orta sağ taraf 1
Orta sağ alt 1

Bu ne şanssızlık bir şey anlamadım, hevesim kaçtı 3. kez de sipariş verir miyim bilmiyorum. Kur topla uğraştım baya bir. Ya bu şekilde kullanıcam ya da iade bilmiyorum artık.

Siz olsaydınız 3. kez sipariş verip şansınızı dener miydiniz yoksa LG 27GR83Q-B veya ASUS VG27AQML1a 'ya mı yönelirdiniz?

Hocam monitörü alırken çok destek olmuştunuz sizce 3. kez sipariş verip denenmeli mi yoksa diğer monitörlere mi yöneleyim? @Tayfunns

Son düzenleme:
Monitörü 2 kez satın aldım; 1. satın alımda 2 ölü piksel çıktı iade ettim, 2. siparişimde ise 7 tane ölü piksel çıktı bugün iade işlemini başlattım.

Sol üst köşe 1
Sol alt köşe 1
Ekranın ortasında 1
Orta üst bölüm birbirine çapraz 2 tane
Orta sağ taraf 1
Orta sağ alt 1

Bu ne şanssızlık bir şey anlamadım, hevesim kaçtı 3. kez de sipariş verir miyim bilmiyorum. Kur topla uğraştım baya bir. Ya bu şekilde kullanıcam ya da iade bilmiyorum artık.

Siz olsaydınız 3. kez sipariş verip şansınızı dener miydiniz yoksa LG 27GR83Q-B veya ASUS VG27AQML1a 'ya mı yönelirdiniz?
Hangi siteden aldın

Ben de kararsızım, Odyssey G65B 27" aldım. İlk gelen ürün sıkıntılı çıktı teknik servise verdim. Panel değişilecek dendi sıfır, kapalı kutu ürün verdiler. Alalı 3-4 ay oluyor. İlk ayının bitişiyle ilk üründe sorunlar baş gösterdi. Ekranın ortasının sol kısmında dikey rengarenk çizgiler belirdi. Arkada oyun açıkken opera kullanılıyordu fakat chrome'u açınca ekran gidip geliyordu. Yazılım güncellemesi ve ekran kartı güncellemesi yaptım fakat sorunlar düzelmedi. Değişim ürünü ise çizik geldi ve teknik servis inceledikten sonra "çizik yok" diyerek geri gönderdi :) Ama canlı destek ile görüşüp durumu iyice izah ettim. Bir kayıt oluşturup kontrol edeceklerini söylediler. Bugün ise ürünü "teknik servis tekrar inceleyecek" dediler. Zaten elimde video-fotoğraf bulunmakta, o yüzden iade kısmında sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bu yüzden acaba G6 27" değişim mi istesem, iade edip Samsung'un sitesinden G6 32" mi alsam yoksa VG27AQML1A mı alsam çok kararsızım. Şu yaşadıklarıma bakarsak mantık kesinlikle Samsung alma/bulaşma diyor fakat satılan ürün hem diğerlerinden uygun hem de alınabilecek en iyilerinden. Ve şöyle bir durum var G6 32", G6 27" den bazı değerler açısından daha iyi. Rtings sitesinde de sadece 32" incelemesi var bu yüzden net karşılaştıramıyorum.

Edit : Amazon'dan G65B 27" monitörü 11.680₺'ye falan almıştım. Benim için Asus VG27AQML1A ile aradaki fiyat farkı aslında 2500₺ o yüzden emin değilim.

G65B 27" ve G65B 32" fiyat farkı(benim durumumda) 1619₺
G65B 27" ve Asus VG27AQML1A 27" fiyat farkı(benim durumumda) 2500₺

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,004
Üyeler
183,934
Son üye
ekoyal
Geri