hocam aldigim gun konular acildi forumda pismanliktir falan diye alinmaz sogutmasi soyle boyle denildi bi korkuttu acikcasi o yuzden sormak istedimBurada iade gerektirecek bir şey yok
Sesli çalışıyor sadece.hocam aldigim gun konular acildi forumda pismanliktir falan diye alinmaz sogutmasi soyle boyle denildi bi korkuttu acikcasi o yuzden sormak istedim
hocam fanlar rpm cok yüksek oluyor max performans moduna alınca o yüzden kasa uçuş moduna geçiyorSesli çalışıyor sadece.
Max performans modunda normalhocam fanlar rpm cok yüksek oluyor max performans moduna alınca o yüzden kasa uçuş moduna geçiyor
rdr 2 de benchmark yapsam ne oldugu ortaya cikar diye düşünüyorum sicaklik performans vsMax performans modunda normal
aynen knk birtek renk canliligi iyi degilde onuda nvida denetim masasindan digital vibrance 100e cekince fıstık gibi oldu suan baya memnunumHocam değerler gayet güzel, acer wlınmaz vs diye birşeyde yok belki modelde sorun olabilir ama göründüğü gibi senin cihazında bir sorun yok.
Aynı şekilde bende acer kullanıyorum memnunum, ha çok mu iyi hayır fakat fiyatına göre performansı tatmin ediyor.
Aldığın cihazın üstüne gider sürekli kurcalarsan hiç memnun olamazsın seni tatmin ediyorsa bırak kullan kafan rahat olsun.
rdr 2 de benchmark yapsam ne oldugu ortaya cikar diye düşünüyorum sicaklik performans vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen knk birtek renk canliligi iyi degilde onuda nvida denetim masasindan digital vibrance 100e cekince fıstık gibi oldu suan baya memnunum
tamamdır kral oglen yapar atarım burayaMsiAfterburner
Bu ikisini indirip ayarlamalarını yap.
Benchmark testini başlat 15 dk sonra ss alıp buraya at.
tamamdır hocam teşekkürler yardimin icinhocam iade et diyenler hp omen tavsiyesi vermiş, tüm sorularına açığım kötü pc almanı istemem, güncel ülke durumunda nitro 5 en iyisidir fiyat performans açısından hayırlşısı olsun cidden güzel pc dediğim gibi çelik stand al keyfine bak
knk tekrar yapicam testleri bugun tekrardan aticam1080p de test sonuçları niye bana kötü geldi 100w 3060 ta ben 120 fps alıyorum ki ben de mux da yok sanırım acere var
mux swicth açık mı ?