Neler Yeni

Acer leptop geldi test sonuçları falan nasil sizce iade edilmeli?

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Burada iade gerektirecek bir şey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen
  • Beğen
Reaksiyonlar: M.2.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen
  • Beğen
Reaksiyonlar: cici

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Hocam değerler gayet güzel, acer wlınmaz vs diye birşeyde yok belki modelde sorun olabilir ama göründüğü gibi senin cihazında bir sorun yok.

Aynı şekilde bende acer kullanıyorum memnunum, ha çok mu iyi hayır fakat fiyatına göre performansı tatmin ediyor.
Aldığın cihazın üstüne gider sürekli kurcalarsan hiç memnun olamazsın seni tatmin ediyorsa bırak kullan kafan rahat olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen
Max performans modunda normal
rdr 2 de benchmark yapsam ne oldugu ortaya cikar diye düşünüyorum sicaklik performans vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam değerler gayet güzel, acer wlınmaz vs diye birşeyde yok belki modelde sorun olabilir ama göründüğü gibi senin cihazında bir sorun yok.

Aynı şekilde bende acer kullanıyorum memnunum, ha çok mu iyi hayır fakat fiyatına göre performansı tatmin ediyor.
Aldığın cihazın üstüne gider sürekli kurcalarsan hiç memnun olamazsın seni tatmin ediyorsa bırak kullan kafan rahat olsun.
aynen knk birtek renk canliligi iyi degilde onuda nvida denetim masasindan digital vibrance 100e cekince fıstık gibi oldu suan baya memnunum

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
rdr 2 de benchmark yapsam ne oldugu ortaya cikar diye düşünüyorum sicaklik performans vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen knk birtek renk canliligi iyi degilde onuda nvida denetim masasindan digital vibrance 100e cekince fıstık gibi oldu suan baya memnunum

MsiAfterburner

Bu ikisini indirip ayarlamalarını yap.

Benchmark testini başlat 15 dk sonra ss alıp buraya at.

tango1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
fatih-pektezel
İlgilendiği Kategoriler
oyun, film, çizgi film, spor
hocam iade et diyenler hp omen tavsiyesi vermiş, tüm sorularına açığım kötü pc almanı istemem, güncel ülke durumunda nitro 5 en iyisidir fiyat performans açısından hayırlşısı olsun cidden güzel pc dediğim gibi çelik stand al keyfine bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen
hocam iade et diyenler hp omen tavsiyesi vermiş, tüm sorularına açığım kötü pc almanı istemem, güncel ülke durumunda nitro 5 en iyisidir fiyat performans açısından hayırlşısı olsun cidden güzel pc dediğim gibi çelik stand al keyfine bak
tamamdır hocam teşekkürler yardimin icin

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,499
İsim
Lokman Doğan
1080p de test sonuçları niye bana kötü geldi 100w 3060 ta ben 120 fps alıyorum ki ben de mux da yok sanırım acere var
mux swicth açık mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen
1080p de test sonuçları niye bana kötü geldi 100w 3060 ta ben 120 fps alıyorum ki ben de mux da yok sanırım acere var
mux swicth açık mı ?
knk tekrar yapicam testleri bugun tekrardan aticam

Top Bottom