Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer nitro 5 açılmıyor

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Arkadaslar yeni bilgisayar almistim kutusundan cikarttim sarja taktim ama power tusuna basmama ragmen hicbir tepki gelmiyor basili tuttum her seyi denedim sarja taktigimdan beri hicbir yerinden isik gelmiyor bozuk pc mi yollamismar lütfen yardim edin

Wert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
C#,HTML,Java,Unreal Engine,
çok uzun süre şarjda bekledi ise laptoplarda fazla şarjı atmak için şarj cihazını laptopa takın fakat prize takmayın bir süre öyle beklesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir arkadaşımdada olmuştu böyle çözmüştü sorununu

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Emre
Arkadaslar yeni bilgisayar almistim kutusundan cikarttim sarja taktim ama power tusuna basmama ragmen hicbir tepki gelmiyor basili tuttum her seyi denedim sarja taktigimdan beri hicbir yerinden isik gelmiyor bozuk pc mi yollamismar lütfen yardim edin
Kanka çıt etmesi lazim prizi iyi takın

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
pilini çıkartıp taktın mı laptopun yada iyi oturmuşmu yerine

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka çıt etmesi lazim prizi iyi takın
Brom umarim hayattan diledigin her sey gerceklesir allah annene babana uzun ömürlee versin 1 haftadir gelmesini bekliyordum bir de acilmadigini görünce deli olmustum ama dedigin gibi çit edecek kadar sokmamist simdi sokup güc tusuna bastim calisti cok rahatlattin beni

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Emre
Brom umarim hayattan diledigin her sey gerceklesir allah annene babana uzun ömürlee versin 1 haftadir gelmesini bekliyordum bir de acilmadigini görünce deli olmustum ama dedigin gibi çit edecek kadar sokmamist simdi sokup güc tusuna bastim calisti cok rahatlattin beni
Rica ederim ne demek aynı şeyi ben de yaşamıştım zamaninda kankam 😅 güle güle kullanman dileğiyle 👋

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Bende geçen hafta Acer Nitro 5 almıştım bende de aynısı olmuştu :D meğer şarj aletini tam oturtmamışım

Top Bottom