Çözüldü✓ Acer nitro 5 açılmıyor

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
639
Arkadaslar yeni bilgisayar almistim kutusundan cikarttim sarja taktim ama power tusuna basmama ragmen hicbir tepki gelmiyor basili tuttum her seyi denedim sarja taktigimdan beri hicbir yerinden isik gelmiyor bozuk pc mi yollamismar lütfen yardim edin

çok uzun süre şarjda bekledi ise laptoplarda fazla şarjı atmak için şarj cihazını laptopa takın fakat prize takmayın bir süre öyle beklesin
Post automatically merged:

bir arkadaşımdada olmuştu böyle çözmüştü sorununu

Arkadaslar yeni bilgisayar almistim kutusundan cikarttim sarja taktim ama power tusuna basmama ragmen hicbir tepki gelmiyor basili tuttum her seyi denedim sarja taktigimdan beri hicbir yerinden isik gelmiyor bozuk pc mi yollamismar lütfen yardim edin
pilini çıkartıp taktın mı laptopun yada iyi oturmuşmu yerine

Kanka çıt etmesi lazim prizi iyi takın
Brom umarim hayattan diledigin her sey gerceklesir allah annene babana uzun ömürlee versin 1 haftadir gelmesini bekliyordum bir de acilmadigini görünce deli olmustum ama dedigin gibi çit edecek kadar sokmamist simdi sokup güc tusuna bastim calisti cok rahatlattin beni

Brom umarim hayattan diledigin her sey gerceklesir allah annene babana uzun ömürlee versin 1 haftadir gelmesini bekliyordum bir de acilmadigini görünce deli olmustum ama dedigin gibi çit edecek kadar sokmamist simdi sokup güc tusuna bastim calisti cok rahatlattin beni
Rica ederim ne demek aynı şeyi ben de yaşamıştım zamaninda kankam 😅 güle güle kullanman dileğiyle 👋

Bende geçen hafta Acer Nitro 5 almıştım bende de aynısı olmuştu :D meğer şarj aletini tam oturtmamışım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,754
Üyeler
190,968
Son üye
Dionysos116
Geri